Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator audio cu TDA1170

Recommended Posts

buna seara colegi,dupa cum spune si titlul am vazut cu vreo 17-18 ani in urma intro revista tehnium o schema de acest gen,mentionez ca mia ramas multe module baleiaj vertical cu acest integrat de pe vremea cand reparam tv-uri alb negru si nu ma indur sa le arunc,daca detine cineva aceasta schema rog sa ma serveasca si pe mine.multumesc anticipat.

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radiotelegrafist

6

• BUGHIU

4

• fritz_vali

1

• PINTI

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

domnule bughiu nu stiu ce se intampla cu linkul pe care mi-lati dat dar dupa ce il descarc cand vreau sa-l deschid imi da in continuare sa-l descarc si nu se deschide.

Merge si primul si al doi-lea fara nici o problema.

Eu eram sigur de asta,dar colegu'nu stiu ce face sau nu are programele respective in pc pentru dezarhivare.....!!!!!!

pai si atunci ce se intampla ca alte scheme de pe forum merge sa le descarc,si in fiecare zi fac treaba asta.

Am winRAR-ul instalat

Am inteles ca dansului ii trebuie doar pagina 7. Ok , am convertit eu pagina 7  si am incarcat  in postimage;

deci dansul doar trebuie sa  de-a click pe poza de jos ca sa  se deschida mai mare.

Posted Image 

Edited by fritz_vali

Va multumesc,pana la urma am copiato pe foaie de unde a puso domnu fritz vali.