radu42 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Salut ! Am luat de la cineva o tableta si se conecteaza la modemul meu clicknet HG520b dar dupa 2 minute (aprox) se deconecteaza si trebuie iar conectata manual. Cind este conectata semnalul este excelent (full).Se poate face ceva ? A mai intilnit cineva aceste probleme ? Link to comment
Marius Rotundu Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 De obicei acest lucru se intampla la dispozitivele care au "Power Saving Feature", si dupa cum spune si numele este o decizie luata de OS pentru a prelungi viata bateriei. Link to comment
Electronicserver Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Verifica daca si alte dispozitive se deconecteaza frecvent. Daca nu se deconecteaza,verifica antena de Wifi si da-i un soft. Daca nu isi revine inseamna ca placa de baza e defecta. Link to comment
ianhus Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Salut. Am intalnit problema asta la tabletele repective din2 motive: routerul wireless era intr un mod ciudat necompatibil cu unele device uri, printre care si tableta...si 2 si cel mai des e modulul wifi/bluetooth de pe placa de baza a tabletei, e deslipit, crapat(are o baza ceramica) si de aici problema .in cazuri f rare e o aplicatie, si poti proba daca e asa daca i dai un hard reset.sa rescri Soft nu are rost, daca e din soft se rezolva cu hard reset. Succes. Link to comment
ianhus Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 (edited) Am primit poza ta dar nu o pot deschide. Te rog trimite pe mail sa vad ce modul ai tu acolo, cred ca am ceva de genu pe la mine...poate iti trimit daca e nevoie.a! Era pt radu42 povestea. Multumesc. Edited May 12, 2015 by ianhus Link to comment
radu42 Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 S-A REZOLVAT ! Au fost cei de la Telekom azi si au inlocuit modemul....HG658....cu asta merge perfect ! Intre timp am gasit din intimplare o tableta cu touch-ul spart pe care am luat-o de rezerva.... 20 de lei ! Am retinut ideea cu modulul...daca se arde te contactez ! Si oricum,iti multumesc de ajutor ! Va multumesc ! Link to comment
Recommended Posts