cezarelu_ave Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Salutare tuturor, am si eu o masina a carei casetofon are iesirile in punte. As dori o schema ca sa pot adapta un eventual amplificator la iesirea de boxe. :smt006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut20 Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Salut, In primul rand, casetofonul tau nu are iesire de mica putere pt amplificatoare externe?In al doilea rand, majoritatea playerelor auto sunt cu iesiri in punte, depinde ce amplificator extern vrei sa folosesti, caci multe au si intrare de putere, tocmai pentru cazul in care playerul nu are iesire de mica putere. In cazul in care amplificatorul nu are asa ceva, poti face montajul anexat in arhiva, e 100% funtional, si il am in folosinta pe o statie de mai bine de 2 ani. Ai intrari de mica putere, si de mare putere si adaptare de impedanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezarelu_ave Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Salut, In primul rand, casetofonul tau nu are iesire de mica putere pt amplificatoare externe?In al doilea rand, majoritatea playerelor auto sunt cu iesiri in punte, depinde ce amplificator extern vrei sa folosesti, caci multe au si intrare de putere, tocmai pentru cazul in care playerul nu are iesire de mica putere. In cazul in care amplificatorul nu are asa ceva, poti face montajul anexat in arhiva, e 100% funtional, si il am in folosinta pe o statie de mai bine de 2 ani. Ai intrari de mica putere, si de mare putere si adaptare de impedanta.Am un megane 1, cu casetofonu` din fabrica si nu are iesiri de semnal mic, si amplificatoru` o sa fie unu facut, ceva gen 2X22 W (1554Q). Multam` pt schema si mai aspept pareri :smt003Am gasit "jucaria", e ieftina, gata facuta si o s o folosesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut20 Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Pe megane, parca ai si iesire de mica putere numa ca e disponibila la niste pini din mufa din spatele casului. Daca e versiunea cu display in bord, sigur are si out de mica putere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezarelu_ave Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Pe megane, parca ai si iesire de mica putere numa ca e disponibila la niste pini din mufa din spatele casului. Daca e versiunea cu display in bord, sigur are si out de mica putere.daca imi spui cum sa demontez si casetofonu` esti THE BEST! :smt003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut20 Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 ai 2 gauri pe fata casetofonului in stanga si in dreapta in partea de jos.daca da, i-a 2 surubelnite sau e agrafe, ceva rotund si cam de 5 cm, aproape de diametrul gaurilor, si baga in acelasi timp in ambele gauri respectivele unelte. In acelasi timp trage de cass, de la mijloc, din "gura" de la caseta.Ar trebui sa iasa usor :yawinkle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cezarelu_ave Posted March 2, 2007 Author Share Posted March 2, 2007 ai 2 gauri pe fata casetofonului in stanga si in dreapta in partea de jos.daca da, i-a 2 surubelnite sau e agrafe, ceva rotund si cam de 5 cm, aproape de diametrul gaurilor, si baga in acelasi timp in ambele gauri respectivele unelte. In acelasi timp trage de cass, de la mijloc, din "gura" de la caseta.Ar trebui sa iasa usor :yawinkle:Am reusit sa dau casu` jos, da nu mi dau seama cum vine iesire.... :prayer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut20 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 hmm verifica pinii din mufa cu alimentari .. s-ar putea sa ai acolo un out .. dar nu garantez. eu am un cass de renault dar nu am cum sa il verific din lipsa de display. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest avr967 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 La acest model de casetofon se poate conecta o sursa externa , dar nu CD changer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut20 Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 cd-charger nu se poate conecta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest avr967 Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 As vrea sa stiu daca la iesirea din spatele casetofonului pot sa fac o intrare pentru DVD si entual o iesire pentru un subwoower cu intrare semnal digital (http://www.sonicelectronix.com/item_7593.html) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.