Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta subwoofer

cezarelu_ave

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cezarelu_ave

4

• pitbull_bog

2

• ice_shadow

1

• neinvins

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Macar spune marca, modelul difului... :partyman:

Putere de lucru 150 W/RMS. Membrana de cauciuc, con din carton plastifiat. Diametru difuzor = 25 cm = 10 inch Diametru magnet = 13,4 cm Grosime magnet = 20 cm 10" CAR SUBWOOFER input 300 W max 2" ASV VOICE COIL 300W MAX POWER 90dB/1W/1M 4 Ohm FREQUENCY RESPONSE 35Hz-4.000Hz da: model cantech si cam atat, l-am luat de pe lizeanu`...

Grosime magnet = 20 cm ??? poate 20 mm ... in fine daca nu ai parametri la difuzor nu prea ai ce face cu el, doar sa incerci sa o faci incinta la plezneala.

Ai putea sa faci ceva cu bass box 6(cu liceenta) sa incerci sa determini ceva parametrii, poate iasa cat de cat incinta :bere:

Ideea ta imi place, suna bine, da` te rog sa mi explici mai bine cum fac bass box 6 :smt006 .

vezi o incinta la 50l inchisa cum suna ....daca nu iti place cum suna, poti sa incerci sa o faci bassreflex .. mai dai o gaura in ea ....

teste am facut cu si fara bass reflex, si rezultatele au fost bunicele...