Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare pick-up rusesc


Recommended Posts

Salutari tuturor! Am dat astazi prin pod de un pick-up rusesc (modelul se vede in poza) si din lipsa de ocupatie m-am decis sa-l dau jos si sa-l alimentez sa vad daca functioneaza. Problema este ca nu are transformator de retea si prea stiu la ce tensiune se alimenteaza. Ma intereseaza strict partea de etaj final.

Din cate am observat are 5 conzi langa etajele finale : 2 de 200uF/50V ,2 de 1000u/25V(prin ei se face trecerea catre difuzoare) si unul de 2000uF(cel mare) unde se alimenteaza etajele finale .

Deci care ar fi tensiunea de alimentare?

In poze ,acolo unde am sters cablajul lipsesc niste piese(sau nu) . Celalalt modul din partea stanga le are ... Sa fie lipsa sau asa sa fie el conceput?

 

Posted Image
 

Posted Image
 

Posted Image
 

 

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pare rau ,nu as baga bani aiurea in asa ceva ,cu toate ca suna deosebit . Oricum trebuie sa vina zilele astea un prieten sa-l ia... A zis ca i-a mai trecut prin mana asa ceva si stie cu ce se mananca . Voia sa-si faca un amplif micut pentru camera ....

Multumesc oricum pentru sfaturi/oferta !

Edited by claudiu_XD
Link to comment

salut. Am zis o in cunostinta de cauza. Am restaurat in ultimele 6 luni 4 bucati acord mai mult sau mai putin ca al tau din poza. Preturile la restaurare au fost ontre 160 si 225 eur. Mi a ramas o bucata pe care o vand pe olx cu 450ron , nu pentru ca nu o mai dorit clientul respectiv dar ironic...a decedat inainte sa il termin eu.:) curios cum aparatul a supravietuit si el nu. Asta asa ca o poveste:))...o seara buna.

Link to comment
  • 8 months later...

Nu am deschis topic separat,dar as vrea sa pun o intrebare le gata de doza acestui pick up.După mai multe încercări am reusit sa fac din cristalele a doua doze una funcțională.Problema e ca nu prea am bas,se aude foarte bine,dar doar pe inalte.Un reglaj de deplasare a furcii cristalelor pe ac mai in fata sau in spatele dozei pe ac poate modifica frecventa?Multumesc!

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines