Guest nemessis Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 buna ziua am o problema cu un amplificator sony str gx707es ,am ascultat muzica la amplificator si dintro data a puscat sigurantele dela transformator leam inlocuit sigurantele dar cand il bag in priza e totul ok dar cand apas pe butonul power pusca sigurantele din nou ce poate sa fie puntea redresoare sau finali de vina sau alceva va mutumesc Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 sigurantele din primar sau din secundar? Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 vezi ca acolo de obicei ai un condensator fix de 022...047 micro,eliminal si nu mai pune nimic in locul lui. Link to comment
bmwh548 Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 In primar ar putea fi o siguranta termica si ma cam indoiesc ca la ea face referire initiatorul. Inseriat cu primarul sunt alte sigurante (si de obicei e doar una). Niste poze ar ajuta. Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 pai daca era acea siguranta termica arsa nu mai ardea sigurantele,sau siguranta(acea siguranta termica este in capsula trafului) Link to comment
Guest nemessis Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 uitati poze cu secundarul si primarul si Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 din ce vad,are si un traf care alimenteaza acel releu care face comanda de on off,in primul rind trebuie deconectat traful ce alimenteaza combina si pe urma urmarit unde este acel scurt care duce la arderea instantanee a sigurantelor,eu suspectez a fi acel cond in scurt si nu numai,ar fi buna o schema. Link to comment
Guest Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Fara cele 2 sigurante de 6,3A, arde siguranta(ele) din primar? Daca da, traful este in scurt (spire primar sau secundar), daca nu, posibil scurt in etajul(ele) final(e), sau puntea redresoare (mai rar). Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 dle.leco eu nu as fi asa (chiar din topor gata traful ars)am reparat si io combine si statii fara numar si credeti-ma ca nu am intalnit in viata mea traf in scurt.intrerupt da,si asta in primar niciodata in secundar uitati si o schema nu se poate distinge nimic din acea schema,trimite-o sub un alt format Link to comment
George Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Eu am intalnit de cateva ori traf cu spire in scurtcircuit, atat in primar cat si in secundar. Si asta din cauza emailului de proasta calitate de pe sarma de cupru, care s-a deteriorat in urma supraincalzirii trafului. Link to comment
Radiotelegrafist Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Eu am intalnit de cateva ori traf cu spire in scurtcircuit, atat in primar cat si in secundar. Si asta din cauza emailului de proasta calitate de pe sarma de cupru, care s-a deteriorat in urma supraincalzirii trafului. daca va uitati putin la schema postata de autorul topicului se observa ca are etajul final pe tranzistoare deci,reiese ca este un model de combina mai vechi si asta inseamna ca pe acea vreme cu ceva ani in urma se faceau lucruri de calitate nu chinezisme ca acum. Link to comment
Recommended Posts