Th3_uN1Qu3 Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Va salut colegi, Am acest televizor al unui vecin. La el a umblat alt meserias. Initial nu prindea niciun canal. Acum prinde dar doar pe VHF, pe UHF nimic. O sa trec sa ma uit maine la el. As vrea intre timp o schema daca se poate si daca stiti tipul de tuner si v-ati mai lovit de acest defect, sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc. Link to comment
dan cod Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Trebuie prima data vazut cum e pe benzi ,pe SCL,SDA si apoi cautat defectul. Link to comment
leoncris Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) http://www.elforum.info/topic/84635-tv-buntz-1707/page-2 http://www.elforum.info/topic/59692-schema-buntz-1707/ Edited April 25, 2015 by leoncris Link to comment
Th3_uN1Qu3 Posted April 26, 2015 Author Share Posted April 26, 2015 Multumesc colegi. S-a amanat pe saptamana viitoare, va anunt ce gasesc cand intru in el. De asemenea televizorul are un efect de perna foarte pronuntat, as dori sa stiu daca se regleaza pincushion din meniu service sau trebuie sa intervin pe placa. Link to comment
Guest cata82 Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Efectul de perna poate fi si din jungla (am intalnit la sasiul CP120 numai ca aceasta-jungla era *incorporata* era un multifunctional TDA12020), poate fi si din traseul dintre jungla si etajul BV sau poate fi chiar din BV (electolitici uscati). Da mai multe detali despre jungla, BV, procesor, diagonala TV-ului, final linii. Link to comment
dan cod Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Efectul de perna nu are treaba cu BVul ci cu EWtul.Atat ca la unele sasie BVul si EWtul sunt in aceeasi capsula. Link to comment
Florinel TV Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 (edited) uite un dump probeaza sa vezi daca dispare efectu de perna dar salveazal si pe original ca nu se stie niciodata dumpu este probat Buntz Model No.1707 Chassis HX-21P08.rar Edited April 26, 2015 by Harhas Florin Link to comment
Guest cata82 Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Efectul de perna nu are treaba cu BVul ci cu EWtul.Atat ca la unele sasie BVul si EWtul sunt in aceeasi capsula. Si daca diagonala TV-ului e sub 22 inchi de unde etaj EW ?!?! EW este prezent la TV-urile cu diagonala mare, peste 22 inchi. Nu cred ca initiatorul topicului are un TV cu diagonala mare, il lasam pe dansul sa ne confirme acest lucru. Link to comment
dan cod Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Defect de perna nu poate aparea decat la tuburi de 110* si sunt si diagonale mai mici cu asa ceva.Stiu ce vorbesc. Link to comment
Recommended Posts