Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buntz CTV-1707 - defect tuner

Th3_uN1Qu3

Recommended Posts

Va salut colegi,

Am acest televizor al unui vecin. La el a umblat alt meserias. Initial nu prindea niciun canal. Acum prinde dar doar pe VHF, pe UHF nimic. O sa trec sa ma uit maine la el. As vrea intre timp o schema daca se poate si daca stiti tipul de tuner si v-ati mai lovit de acest defect, sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dan cod

3

• Th3_uN1Qu3

2

• leoncris

1

• Florinel TV

1

Top Posters In This Topic

Multumesc colegi. S-a amanat pe saptamana viitoare, va anunt ce gasesc cand intru in el. De asemenea televizorul are un efect de perna foarte pronuntat, as dori sa stiu daca se regleaza pincushion din meniu service sau trebuie sa intervin pe placa.

Guest cata82

Efectul de perna poate fi si din jungla (am intalnit la sasiul CP120 numai ca aceasta-jungla era *incorporata* era un multifunctional TDA12020), poate fi si din traseul dintre jungla si etajul BV sau poate fi chiar din BV (electolitici uscati).

Da mai multe detali despre jungla, BV, procesor, diagonala TV-ului, final linii.

Guest cata82

Efectul de perna nu are treaba cu BVul ci cu EWtul.Atat ca la unele sasie BVul si EWtul sunt in aceeasi capsula.

Si daca diagonala TV-ului e sub 22 inchi de unde etaj EW ?!?! EW este prezent la TV-urile cu diagonala mare, peste 22 inchi.

Nu cred ca initiatorul topicului are un TV cu diagonala  mare,  il  lasam pe dansul sa ne confirme acest lucru.