Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta samsung m2070 driver win......linux

FLORIN IORDACHE

Recommended Posts

Buna ziua ! Am si eu aceasta imprimanta samsung m2070 care imi trebuie si mie driverul ei,dar sa fie pentru win....linux .

Va multumesc ! Va astept cu raspuns !

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLORIN IORDACHE

4

• ghimpe--

3

Top Posters In This Topic

Salut ! In primul rand scuze ca v-am zis ca este win......dar asa mi-a zis stapana laptopului ca are pe el win...linux......dar am vb acum cu stapana la tel......sa-mi citeasca tot ce screie la linux si mi-a zis ca este Linux Mint 13 Maya .

O sa incercam cu driverul de pe site-ul lor de la samsung .

Edited by FLORIN IORDACHE

Va salut din nou ! Am tot incercat cu acest driver,dar cam fara succes....Am si eu o mica rugaminte la dvs,cine stie sa umble fffff bine cu acest sistem linux sa ma ajute si pe mine cu instalarea driverului imprimantei astea.... Am vazut ca mai trebuie inca un mic driver care se numeste : Unified Linux Driver si nu prea stiu de unde pot sa-l descarc.

Astept un raspuns de la dvs !! Multumesc mult !!!

Va salut ! Va anunt ca am rezolvat problema.trebuia sa setez la producator si model : Samsung ML-2580 . 2.0.0. :reytre

O zi minunata va doresc !!!