FLORIN IORDACHE Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Buna ziua ! Am si eu aceasta imprimanta samsung m2070 care imi trebuie si mie driverul ei,dar sa fie pentru win....linux . Va multumesc ! Va astept cu raspuns ! Link to comment
ghimpe-- Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Salut, cum adica win...linux? Fi mai explicit ce sistem de operare ai si ce versiune. http://www.samsungdrivers.net/samsung-m2070-driver/ Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 (edited) Salut ! In primul rand scuze ca v-am zis ca este win......dar asa mi-a zis stapana laptopului ca are pe el win...linux......dar am vb acum cu stapana la tel......sa-mi citeasca tot ce screie la linux si mi-a zis ca este Linux Mint 13 Maya . O sa incercam cu driverul de pe site-ul lor de la samsung . Edited April 20, 2015 by FLORIN IORDACHE Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Va salut din nou ! Am tot incercat cu acest driver,dar cam fara succes....Am si eu o mica rugaminte la dvs,cine stie sa umble fffff bine cu acest sistem linux sa ma ajute si pe mine cu instalarea driverului imprimantei astea.... Am vazut ca mai trebuie inca un mic driver care se numeste : Unified Linux Driver si nu prea stiu de unde pot sa-l descarc. Astept un raspuns de la dvs !! Multumesc mult !!! Link to comment
ghimpe-- Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Aici gasiti driverul cat si informatii cum sa setati lista de repository ca sa il instalati: http://bchemnet.com/suldr/ Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Va salut ! Va anunt ca am rezolvat problema.trebuia sa setez la producator si model : Samsung ML-2580 . 2.0.0. O zi minunata va doresc !!! Link to comment
ghimpe-- Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ma bucur ca ati rezolvat! Toate cele bune! Link to comment
Recommended Posts