dexter_g800 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 stie cineva daca se poate multiplica un cablaj in format pdf, spre exemplu vreau sa il pun pe acelas de 4 ori pe un a4 , sa economisesc hartie? Link to comment
miron1947 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 (edited) se poate multiplica un cablaj in format pdf, spre exemplu vreau sa il pun pe acelas de 4 ori pe un a4 Direct in PDF. nu stiu, dar se pot multiplica in programul de desenare inainte de trecerea in format PDF, cel putin in Express PCB se poate. Edited April 19, 2015 by miron1947 Link to comment
validae Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Se poate binențeles imprima mutiplicat pe aceeași pagină. dar depinde și de mărimea lui dacă va putea fi multiplicat corect la scara 1:1 mai ales pentru a respecta perfect distanța dintre pinii integratelor. Am făcut asta mai demult, a trebuit să imprim o folie Press&Peel cu vre-o 6 cablaje identice de ESR-metru analogic...e bine să exersezi înainte pe hârtie obișnuită Link to comment
dexter_g800 Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 cum se face? pentru ca am pdf ul si in acelas timp vreau sa pastrez si scara . sa nu se modifice dimensiunea, pentru cele care intra de 2 de 3 ori etc... Link to comment
kidomorphine Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 eu folosesc photoshopul...dupa ce salvez din eagle in format pdf, deschid cu photoshop....se pot adauga mai multe cablaje in felul acesta Link to comment
milo01miau Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Salut. Eu folosesc Foxit-pdf editor si Adobe Acrobat. O zi buna. Link to comment
Recommended Posts