Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

multiplicare cablaj pe o singura coala

dexter_g800

Recommended Posts

stie cineva daca se poate multiplica un cablaj in format pdf, spre exemplu vreau sa il pun pe acelas de 4 ori pe un a4 , sa economisesc hartie?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dexter_g800

2

• miron1947

1

• validae

1

• kidomorphine

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

se poate multiplica un cablaj in format pdf, spre exemplu vreau sa il pun pe acelas de 4 ori pe un a4

Direct in PDF. nu stiu, dar se pot multiplica in programul de desenare inainte de trecerea in format PDF, cel putin in Express PCB se poate.

Edited by miron1947

Se poate binențeles imprima mutiplicat pe aceeași pagină. dar depinde și de mărimea lui dacă va putea fi multiplicat corect la scara 1:1 mai ales pentru a respecta perfect distanța dintre pinii integratelor. Am făcut asta mai demult, a trebuit să imprim o folie Press&Peel cu vre-o 6 cablaje identice de ESR-metru analogic...e bine să exersezi înainte pe hârtie obișnuită :rade:

cum se face? pentru ca am pdf ul si in acelas timp vreau sa pastrez si scara . sa nu se modifice dimensiunea,  pentru cele care intra de 2 de 3 ori  etc... 

eu folosesc photoshopul...dupa ce salvez din eagle in format pdf, deschid cu photoshop....se pot adauga mai multe cablaje in felul acesta