Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor

Recommended Posts

buna seara am un kit audio china di familia rec (boxe cu amplificare) am un tranzistor C9015  si nu stiu ce ar merge in locul lui .am fost la magazin si cei de acolo mi au dat S9015 dar pe canalul cu acest tranzistor face urat si pe celelalt care are C9015 nu face nimic merge foarte bine .un echivalent va rog daca stiti .cu stima

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• grasi

3

• Florinel TV

2

• naetv

1

• tepeleacatalin

1

Top Posters In This Topic

am schimbat toti conzii deci merge se aude dupa un timp se aude pocnituri urmat de fasaituri si la final brum ca si cand e finalul ars iar isi revine si merge asta numai pe un canal .ea normal scrie ca alimentarea este de 30.0.30 eu am alimentat o la 32.0.32 .am alimentat o si la 16 0 16 face dar mai greu si se incinge tranzistorul asta s9015 pe canalul care face pe celalalt e rece der ala e original c9015 ,cu stima

am schimbat toti conzii deci merge se aude dupa un timp se aude pocnituri urmat de fasaituri si la final brum ca si cand e finalul ars iar isi revine si merge asta numai pe un canal .ea normal scrie ca alimentarea este de 30.0.30 eu am alimentat o la 32.0.32 .am alimentat o si la 16 0 16 face dar mai greu si se incinge tranzistorul asta s9015 pe canalul care face pe celalalt e rece der ala e original c9015 ,cu stima

schimba tranzistoru C9015 in locul lui S9015 si vezi daca se aude la fel daca da mai are ceva defect pe canal

da multumesc am sa cumpar unul si am sa revin .va multumesc la toti

pina cumperi schimbai intre ei eu la asta mam referit

acest efect poate fi dat si de componentele de polarizare statica aferente tranzistorului . ex. rezistorii , condensatorii ceramici .....