Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

HITACHI SERVICE MENIU

geo2000

Recommended Posts

Hristos A Inviat.Am si eu o rugaminte la cei ce sant in domeniu am nevoie de codul de acces meniu la un Tv CRT hitachi cp2021t. Am incercat cu meniu 4725, 4745, 4726 dar degeaba nu se intimpla nimic. Am telecomanda originala dar degeaba.Multumesc mult.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iuliantv

2

• dan cod

2

• geo2000

2

• tehtronics

1

Top Posters In This Topic

Guest cata82

Sasiul este Daewoo CP-375, foarte greu se poate accesa meniul service-mode, aveti nevoie de o telecomanda service sau telecomanda universala MAK-2000.Cea mai simpla metoda este rescrierea memoriei.

Edited by cata82

Probleme am ca este adus din italia si nu am semnal audio in banda dk si pe unele posturi imi vede cu purici.Am inteles ca trebuie tras in banda.

Faptul ca unele programe merg rau nu are treaba cu ,,trasul in banda,,.Sunetul in schimba da.Cu o telecomanda Teleserv 01 ai putea rezolva intrarea in service.

nu tin minte sa fi vazut in meniul service setari norma ,cred ca se poate face manual prin schimbarea fusului 19xx cu 2950-2960 exemplu,si cu un modul bistandard,pentru imaginea puricoasa cred ca e buba prin tuner mai ales daca este vorba de uif ,e un defect des intalnit la tunere ,

Edited by iuliantv
  • 1 year later...
Guest mediaset

salut ma poate  ajuta cineva cu un meniu service la hitachi  24HB c05 .Pe hdmi e putin  imaginea mai jos si as vrea sa o centrez.

Edited by mediaset

salut ma poate  ajuta cineva cu un meniu service la hitachi  24HB c05 .Pe hdmi e putin  imaginea mai jos si as vrea sa o centrez.

as zice ca este un vestel, menu 4725 ,dar nici o sansa sa gasiti astfefel de setari,in menu service.in meniul principal ar trebui sa existe setari de imagine gen 16/9  full zoom etc