maxente Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 De ceva vreme ma seaca o problema Daca dau sa vad un clip pe youtube la 1080p merge clipul de zici ca am procesor 486, daca il dau pe 720p merge bine Am crezut ca e vorba de nenorocitul asta de flash player si am deschis clipul in chrome care merge cu html5 si la fel de greu merge pe 1080p Daca dau jos clipul in calitate maxima si il pun in bsplayer merge de rupe fâșu' si nu are nici cel mai mic frame posibil, deci problema mare e la html5 si la flash Eu am inteles ca chrome vrea sa renunte la flash ca nu e open source si are o mie de bug-uri, dar si html5 asta e asa ciudat ??? M-am gandit ca poate e si procesorul meu de vina core 2 duo E7500 ca nu are decat instructiuni SSE 4.1, nu are si SSE4.2 cum au procesoarele astea noi Voi ce parere aveti si cum credeti ca pot remedia problema asta ??? Link to comment
validae Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Folosește un alt browser, Chrome nu e chiar așa minunat cum pare... Link to comment
maxente Posted April 13, 2015 Author Share Posted April 13, 2015 (edited) Merge aproape la fel de prost pe orice browser indiferent ca e opera, mozila, internet explorer sau chrome Cu exceptia lui chrome toate celelalte browsere inca merg pe flash Am schimbat si in chrome din html5 inapoi in flash si nici o imbunatatire, merge la fel de prost Problema e in alta parte adica la playerele astea nenorocite si la decodarea facuta de ele pentru ca in bsplayer, care evident merge cu alte codecuri mult mai destepte, n-are nici-o treaba, pot vedea orice film in hd fara nici cea mai mica greata Eu am impresia ca ca buba e cumva la instructiunile alea din procesor, instructiuni folosite de playerele astea flash si html5 Poate cunoaste cineva o rezolvare Ca exemplu am folosot clipul asta Edited April 13, 2015 by maxente Link to comment
suspectu Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 (edited) Exact problema asta o am si eu si a fost mostenita la schimbarea pc-ului dar pastrarea placii video: un ati 6850hd. Cand youtube-ul calculeaza ca ar trebui sa mearga bine pe 1080 si trece pe fullhd, abia reusesc sa dau click-uri cat sa reduc rezolutia la 720p. Imi amintesc ca zbarnaia pe un calculator mai vechi cu o amarata de nvidia deci tind sa cred ca e problema e la compatibilitatea flash cu placa video. Nu foloseste vreo accelerare si lasa totul in seama procesorului poate. E distractiv sa vezi cum filmul postat de tine merge cursiv pe o amarata de tableta asus transformer si se impiedica in el un ditamai desktop-ul cu o placa video mai mare decat toata tableta asta. Edited April 13, 2015 by suspectu Link to comment
core Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 incearca combinatiile de aici, vezi daca te ajuta: http://www.elforum.info/topic/101590-problema-pc/page-2 Link to comment
suspectu Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 (edited) Dezactiveaza accelerarea hardware in flash, asta a rezolvat problema la mine desi nu imi face sync cu refresh-ul monitorului si am impresia ca este o diferenta la calitate, parca e mai pixelata imaginea, poate doar mi se pare, poate sunt codecurile. Daca ai ATI incearca driverele beta de la ATI. Edited April 18, 2015 by suspectu Link to comment
maxente Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 Ca placa video am ATI Radeon HD4850 cu 512mb si 256 biti M-as multumi daca as decoda cu ea clipurile de pe youtube ca si asa sta degeaba si eu oricum nu ma joc Intre timp o sa incerc ce a zis @core mai sus Link to comment
maxente Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 Am incercat cu Greasemonkey + VLCTube in chrome si nu merge imaginea de nici-o culoare, doar sunetul ruleaza, la fel si cu combinatia Tampermonkey + VLCTube in chrome, aceeasi buba Link to comment
The_Reaper Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Vezi sa nu fie si de la net. eu folosesc firefox+ ultima versiune de flash player si nu am probleme. Link to comment
core Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Am incercat cu Greasemonkey + VLCTube in chrome si nu merge imaginea de nici-o culoare, doar sunetul ruleaza, la fel si cu combinatia Tampermonkey + VLCTube in chrome, aceeasi buba incearca intai link-ul de youtube pe vlc direct cu open stream, daca nu vede imaginea, verifica sa ai ultima versiune, chiar daca e beta. Pe youtube codecurile se schimba destul de des si un vlc mai vechi e posibil sa nu aiba suport pentru orice filmulet, si nici nu isi vede klumea ultima versiune la verificare de update din program (eu facusem update din program la 1.5 prima oara si nu mergeau anumite filme, apoi am mers pe site si am luat versiunea 2.2 care parea ca vede orice). ar mai fi o problema din browser, scriptul ala nu cred ca are suport pentru mai multe filme in paralel, dar oricum cine asculta in paralel pe un PC mai slabut? Link to comment
maxente Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 (edited) Nu e de la internet ca isi face buffer-ul mult in fata O chestie ciudata e ca in vlc daca pun link-u mi-l ruleaza la 720p cu 30 de frame-uri, nu la 1080p cu 60 de cadre, altfel merge ok fara sughituri In vlc cum pot sa dau calitatea maxima sa imi ruleze clipul ? Edited April 20, 2015 by maxente Link to comment
core Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 (edited) Nu e de la internet ca isi face buffer-ul mult in fata O chestie ciudata e ca in vlc daca pun link-u mi-l ruleaza la 720p cu 30 de frame-uri, nu la 1080p cu 60 de cadre, altfel merge ok fara sughituri In vlc cum pot sa dau calitatea maxima sa imi ruleze clipul ? incearca asta: Go to Tools > Preferences , select Show settings -> all , Click Input / Codecs , It's under Preferred video resolution default el ia rezolutia cea mai mare, la mine nu stiu exact daca e de la monitor sau nu (am 1280x1024 deci fullhd ar trebui rescalat), setarea asta pare sa nu mearga, dar daca ai monitor capabil de full hd, poate iti merge. [LE] mai este o metoda cu adaugarea de &fmt=37 sau &fmt=46, dar nu prea pare sa-i placa rezolutia asta, pe rezolutii mai mici schimba si merge in caz ca te intrebi de unde vin cifrele: http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=YouTube&oldid=509196207#Quality_and_codecs Edited April 20, 2015 by core Link to comment
Marian Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 La mine clipul ala de mai sus merge brici pe flash si la 1080, (chiar e filmare facuta de camera unui mobil? ). Am mai intalnit totusi si eu ceva probleme in unele cazuri pe flash, culminand chiar cu blocarea scriptului ( desi am si procesor si video si ram mult mai mult decat ar fi necesar ), in crome in schimb niciodata nu am avut probleme, flash-ul mi se pare din ce in ce mai instabil, in loc sa se inbunatateasca o data cu upgrade-urile, mai rau se afunda... Link to comment
traianpop Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 O alta solutie ar fi: - puteti instala in mozilla anumite add-ons, si descarcati clipul de pe youtube, apoi il vizionati cu ce player vreti. E adevarat ca nu toate add-ons sunt perfecte, SI NU TOATE clipurile pot fi download-ate. Link to comment
Recommended Posts