Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
dzyk2000

schimbare siguranta

Recommended Posts

Data sheet-ul ăla e cam ciudat . Ihold  bănuiesc că e în A nu în mA iar Itrip văd că lipsește . Posibil ca o siguranță de 2A să facă funcția dar nu se poate ști cu certitudine . S-ar putea să acționeze prea târziu . Poate mai bine 1.6A ? 

Link to comment
Share on other sites

Am citit in mare parte despre piesa dar nu ma omor cu engleza, piesa se afla intr-un tv auto pe alimentarea de 12v si ma intrebam daca pot sa o inlocuiesc cu altceva pentru ca se incinge si se reseteaza tv-ul, asta o sa fac pana ajung sa cumpar dar nu stiu cu ce o pot inlocui, am sigurante dar de tensiuni si amperaje mai mari.

Link to comment
Share on other sites

Am inteles, multumesc, ma gandeam si eu, cred ca este din tuner-ul tv pentru ca acolo am probleme, nu vruia sa prinda nici un canal pe cablul analog si am gasit ceva rezistori  care nu mergeau in parametri dar se pare ca mai e si altceva.

Poate stie cineva de ce se incinge doar cand ii dau cautare de canale.

Edited by dzyk2000
Link to comment
Share on other sites

http://files.ua.prom.st/309091_jk30series.pdf  Dacă documentul e greșit, nu e vina mea...poate inițiatorul topicului a pus o poză greșită....comparați și decideți.

Cand cade 4-5 V (din 12V)pe ea cum este?Eu vorbesc din experienta fiindca am intalnit nu odata.Legat de umtilul mesaj am intalnit cui pe post de siguranta si placa exfoliata asa ca se poate.
Link to comment
Share on other sites

Sunt perfect de acord cu dvs. în privinţa căderii de tensiune. Eu nu am făcut nicio recomandare, doar am pus fişa componentei...Şi eu aş fi pus tot o siguranţă fuzibilă cel mai probabil în locul ei acolo.Din păcate unii producători fac tot felul de ,,ghiduşii,, în loc să conceapă o protecţie eficientă....dar acum nu se mai pune preţ pe calitate şi fiabilitate.... trebuie să ţină măcar pe termenul de garanţie  :95

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines