tiovidiu Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Nu stiu daca titlul topicului este potrivit, dar nu am gasit altul . La serviciu suntem cuplati la internet printr-o centrala, avem o retea cu aproximativ 20 calculatoare. Mai nou unei colege ii apare cand deschide browserul tot ce cautam noi pe google. Colega nu are cunostinte prea solide de informatica, nu stie sa instaleze softuri sau sa modifice parametrii calculatorului. La noi ceilalti nu apare . E psibil sa aiba un anumit program preistalat, sau avem noi ceilalti vre-un virus? Link to comment
belasajgo Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Posibil ca Google vede toate cautarile facute de pe acele calculatoare ca venind de la un singur calculator (o singura adresa IP). Posibil ca de aceea sa afiseze calculatorul acelei colege lucrurile cautate de pe celalalte calculatoare. Sau poate ca cineva s-a logat pe Google de pe mai multe calculatoare folosind acelasi cont Google si astfel Google a sincronizat ceva... Nu cred ca este vorba despre un virus sau spyware. Link to comment
Recommended Posts