Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

BN62-07709A WS 2#

Recommended Posts

Are cineva  schema acestei placi?

Nu se aprinde deloc, se incinge foarte tare IC 601 in prima faza apoi incinge: IC 602, D650, C416 , IC 602, L601, L602.

Dioda D605 imi masoara in ambele sensuri, sa fie strapunsa si sa sa puna in scurt IC 601?

Edited by 69uzi
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 69uzi

6

• leoncris

4

• BUGHIU

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

E de la un monitor ... Samsung ?

Tensiunile de 5 si 12V , sunt corecte si stabile ?

Ce tensiuni ai in pin 5 , IC601/602 ?

Edited by leoncris

Dioda D605 imi masoara in ambele sensuri, sa fie strapunsa si sa sa puna in scurt IC 601?

Masurata in circuit sau scoasa afara?!?!

Dioda 605 scoasa din circuit masoara 0.70 normal (nu e strapunsa), in schimb ic 601 si 602 da tensiune inconstanta.Acum da scurt pe jackul de alimentare din placa, am scos ic 601 din circuit si nu mai da scurt.IC 601 l-am gasit doar ca un SOT-89-5.Suspectez IC 601 si posibil 602, condensatorii au valori normale scosi din circuit.

" ic 601 si 602 da tensiune inconstanta" - inconstanta , inconstanta , da' ... cat ?

Astea's regulatoare de 3.3 , respectiv 1.8 V , alimentate din bara de 5V.

Edited by leoncris

Acum nu mai intra curent deloc, incarcatorul da 14v dar la fuzibila nu am curent, nici pe pinii mufei unde intra jacjack.Am pus o sursa reglabila sa alimentez placa di la ffel.Pinii mufei de intrare se suna intre ei, am scos dioda 605 sa o masor si pinii de alimentare se sunau, apoi am scos ic601 si nu mai se suna pinii la alimentare.

da:)) scuze, graba asta.Acum verific

nu suna efectiv dar imi da valoare pe rezistenta: pe placa 0.870 ohmi si pe controler 060.8 ohmi.La fel si IC602, dar acesta nu este scos de pe placa.