Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Grundig gu32 dp

Guest Pricopie Iulian

Recommended Posts

Guest Pricopie Iulian

Salut,am un tv lcd gu 32 dp si nu gasesc o schema pentru panoul de comanda,care e rouch si la care s- a rupt mufa de cuplare.Nu stiu cum trebuiesc lipite firele.Va rog sa ma ajutati.

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BUGHIU

2

• SASSU

1

• dan cod

1

• leoncris

1

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest Pricopie Iulian

Seria placii de comanda,pe care are butoanele touch si IR de comanda este 200-400jl373xbh.A incercat un nepriceput sa lipeasca mufa si a exfoliat cablajul.Am cautat pe site-urile nemtesti,dar nu am gasit decat modul de comanda cu push-uri,care au si o alta serie si asezare pe cablaj.

Guest Pricopie Iulian

Salut,am tv-ul asta si are urmatoarea problema:panoul de comenzi pentru volum,canale,meniu si celula IR ptr.telecomanda,este push touch si ,conectorul cu banda este rupt cu tot .Nu stiu cum sa conectez firele de la banda pe cablaj.Seria panoului de comanda este 200-400 jbl 373 xbh. Rog frumos o schema de conectare,sau o idee cum sa fac.

Guest Pricopie Iulian

Am atasat poze cu tv.Sasiul este probabil de Goodmans,pentru ca acolo gasesc cateva din seriile de pe modulele AV,Sursa,tuner,insa nu gasesc nimic de panoul de comanda manuala.

post-241120-0-04277700-1427702112_thumb.jpg

post-241120-0-71127000-1427702127_thumb.jpg

post-241120-0-87645100-1427702163_thumb.jpg

post-241120-0-62789900-1427702183_thumb.jpg

Incepeti cu firul de ...masa si cel de semnal IR de la receptor mai raman 7 fire!! Originalul era cu folie sau tot cu fire?!?! La mufa de pe placa de baza nu este nicio inscriptie legat de fire?!?!

Guest Pricopie Iulian

Din pacate,pe placa nu este nici o inscriptionare,placa are cablaj dubu si mufa este cu fire de diferite culori.

• 3 weeks later...
Guest Pricopie Iulian

Salutare.Revin cu rugamintea catre voi sa ma ajutati cu o schema pentru tv-ul grundig.Am reusit cat de cat sa cuplez cateva fire pe control board-ul de comanda programe care are si ir-ul integrat.Pot schimba programele+,pot inchide si deschide tv-ul.Mai departe trebuie sa ma mai chinui,de aceea as avea nevoie de o schema pentru conectarea control boardului.Va multumesc