Guest Pricopie Iulian Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Salut,am un tv lcd gu 32 dp si nu gasesc o schema pentru panoul de comanda,care e rouch si la care s- a rupt mufa de cuplare.Nu stiu cum trebuiesc lipite firele.Va rog sa ma ajutati. Link to comment
Guest Pricopie Iulian Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Seria placii de comanda,pe care are butoanele touch si IR de comanda este 200-400jl373xbh.A incercat un nepriceput sa lipeasca mufa si a exfoliat cablajul.Am cautat pe site-urile nemtesti,dar nu am gasit decat modul de comanda cu push-uri,care au si o alta serie si asezare pe cablaj. Link to comment
Guest Pricopie Iulian Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Salut,am tv-ul asta si are urmatoarea problema:panoul de comenzi pentru volum,canale,meniu si celula IR ptr.telecomanda,este push touch si ,conectorul cu banda este rupt cu tot .Nu stiu cum sa conectez firele de la banda pe cablaj.Seria panoului de comanda este 200-400 jbl 373 xbh. Rog frumos o schema de conectare,sau o idee cum sa fac. Link to comment
SASSU Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Ce sasiu este ? Ce ati scris aicia nu putem gasi,puneti eventual ceva poze cu placa Link to comment
Guest Pricopie Iulian Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Am atasat poze cu tv.Sasiul este probabil de Goodmans,pentru ca acolo gasesc cateva din seriile de pe modulele AV,Sursa,tuner,insa nu gasesc nimic de panoul de comanda manuala. Link to comment
dan cod Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Cate fire merge de la placuta la MB? Link to comment
Guest Pricopie Iulian Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 De la placuta la conector pleaca 9 fire.Te rog sa ma ajuti,daca poti,multumesc anticipat. Link to comment
BUGHIU Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Incepeti cu firul de ...masa si cel de semnal IR de la receptor mai raman 7 fire!! Originalul era cu folie sau tot cu fire?!?! La mufa de pe placa de baza nu este nicio inscriptie legat de fire?!?! Link to comment
Guest Pricopie Iulian Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Din pacate,pe placa nu este nici o inscriptionare,placa are cablaj dubu si mufa este cu fire de diferite culori. Link to comment
BUGHIU Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Din pacate,pe placa nu este nici o inscriptionare,placa are cablaj dubu si mufa este cu fire de diferite culori. Nașpa atunci!! Link to comment
Guest Pricopie Iulian Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Unde as putea gasi o schema ptr.acest tv(grundig lcd gu 32dp).Ma poate ajuta cineva? Link to comment
Guest Pricopie Iulian Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Salutare.Revin cu rugamintea catre voi sa ma ajutati cu o schema pentru tv-ul grundig.Am reusit cat de cat sa cuplez cateva fire pe control board-ul de comanda programe care are si ir-ul integrat.Pot schimba programele+,pot inchide si deschide tv-ul.Mai departe trebuie sa ma mai chinui,de aceea as avea nevoie de o schema pentru conectarea control boardului.Va multumesc Link to comment
Recommended Posts