Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

RCF produce difuri de masina?


Romica_t

Recommended Posts

Am fost azi la un mag in Cluj,pe Napoca si erau acolo doua difuri de 10 inchi pe care scria RCF pe dom,iar sub RCF scria CAR STEREO.Vanzatorul mi-a zis ca sunt originale,cel de 8 ohmi e de casa iar cel de 4 pt masina(de parca impedanta hotaraste asta :)).rcf face difuri de masina?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

O sa incerc sa fac poza.Dupa mine sunt niste copii,nu cred ca sunt originale.unul avea suspensia de cauciuc.cadrul este dintr-un aliaj ca bronzul.Cerea pe bucata vreo 8 mil.Se tot lauda ca numai el aduce in Cluj RCF originale.Cred ca RCF este cea mai venerata firma in Romania in domeniul difuzoarelor!

Link to comment
Share on other sites

pai nu ii venerata pe nedrept :) ca intr-adevar are difuri super bune. nu fac nici o comparatie cu Paudio ca sa nu aduk iarasi tot felul de discutii. ii o firma care are difuzoare bune ! dar dupa cum zicea si snake, nu cred ca fac si pt masina, cine stie ce imitatii de kko is alea ! :)

Link to comment
Share on other sites

@Romica. vezi ce zici de rcf pe un forum unde nu se vinde rcf :yawinkle: .Am vazut si eu mai demult pe net ceva difuri de masina RCF, dar siturile care vindeau erau invechite. nu stiu ce sa zic. Zi unde ii magazinul sa dau si eu o privire :smt006

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines