Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Video din camera de bord in dvd


Guest Ciucure Claudiu

Recommended Posts

Guest Ciucure Claudiu

Buna seara, am o camera video HDR CHIEZARIE (no name) fara nume, auto, cu iesire audio video (AV), si vreau sa stiu, cum o pot conecta sa imi apara imaginea pe care o vede camera pe ecran (display) la dvd-ul auto pe care il am in masina DVX985RDS/T/DVBT Audiola ceva italian cred ca este...are intrari video in spate dar nu merg cu mufa normala gen dvd-tv,4 contacte jack intr-un capat si 3 x rca in celalalt capat.Am incercat pe intrarea AUX din fata si cand bag mufa jack-jack cu patru contacte fiecare, se stinge ecranul de la camera scoate un sunet gen`(beep)` pornire inregistrare, dupa care imi apare imaginea din fata camerei  pe ecranul dvd-ului timp de o secunda si dispare nu se mai vede revine la ecranul albastru ca si cum nu ar fi conectat nimic...se poate sa nu fie mufele conectate bine intre ele, sa faca masa pe alte contacte de cat ar trebui? Cum ar trebui sa fie mufele conectate intre ele de la iesirea AV din camera  la intrarea AUX din dvd are cineva o schema? sau daca o poate face cineva care se pricepe mai bine ca eu sincer `` mi-am prins urechile`` cand am vazut ca nu merge!

 

 

 

 

 

 

 

                         

 

 

                                                                                                                                                                                                Va multumesc anticipat!

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ieșirea video din camera DVR este pentru vizualizarea înregistrărilor făcute cu camera, nu pentru transmiterea imaginii în timp real. Neavând mai multe date despre dispozitiv, e un lucru ce mi se pare logic. Mai toate camerele foto au azi și ieșire AV pentru a putea vizualiza fotografiile sau filmările pe un TV obișnuit în lipsa unui PC sau Laptop. Ce nu înțeleg acum este scopul pentru care ai vrea să vezi imaginile de pe cameră pe ecranul DVD-ului auto, cu ce te ajută asta ? Sau poate te-ai gândit să scoți filtrul atenuator de IR din fața senzorului CMOS al camerei și s-o transformi în Night Vision. 

Link to comment
Guest Ciucure Claudiu

Multumesc mult pentru raspuns asa de rapid nu ma asteptam!...da,ar fi si asta o idee foarte buna cu night vision-ul dar problema este ca nu pot sa o fac pentru ca nu pot vedea imaginea in timp real decat aproximativ o secunda si nu inteleg de ce.Nu ar trebui sa redea permanent? adica sa nu decupleze imaginea...nu stiu cum sa ma exprim si daca nu reda in timp real,as putea sa fac vre-o modificare sa vad pe dvd ce filmeaza camera?

Link to comment

Da, s-ar putea vedea pe DVD ce a filmat camera, dar nu simultan cu funcția de înregistrare. Deci să zicem că ai mers o jumătate de oră cu mașina și la o oprire, vrei să vezi ce s-a înregistrat în parcurs. Conectezi ieșirea AV a camerei la un tv portabil ci intrare AV sau la un DVD ce are intrare AV și dai PLAY la înregistrare. Compatibilitatea dintre ieșirea AV a camerei și intrarea AV a DVD-ului nu am cum s-o verific din lipsa datelor tehnice ale celor două dispozitive.Caută pe net manualele tehnice ale camerei și DVD-ului și vezi care sunt caracteristicile tehnice și mai ales conexiunile (pinout-ul) mufelor AV la DVD. 

Link to comment

Scuzati ca ma bag, dar nu trebuie umblat si in setarile camerei si/sau ale dvd-ului pentru a selecta video out si eventual PAL sau NTSC? Pana la urma, fiind o chinezarie trebuie vazut prin setari ce trebuie activat sau nu. 

Din ce review-uri am mai vazut la chinezarii de genul am observat ca la conectarea cu un TV nu exista probleme. Eventual incercat asa prima data.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines