Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistoare originale pentru depanare

baza

Recommended Posts

• Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Tavi

6

• dosa

2

• Sorin Schiriac

2

• baza

1

am avut eu de vanzare cateva saptamani vreo 100 buc de S2000 si alte BU-uri tari , toare recuperate .... s-au dat imediat iti trebuie multe ? spune-mi exact cantitatea si a sa ma uit ce stoc mai am

Va salut,As avea nevoie de o adresa( firma ) de unde se pot cumpara componente de calitate ( nu contrafacute ):D1555D2498D2499Bu2508AFBU508Multumesc,baza

ti-am dat o oferta la un moment dat,ce-i drept nu e firma ,dar calitatea e garantata si asta conteaza cel mai mult.si ca virgula chestie chiar nu se mai gaseste un bu2508af bun in comert?sau cele enumerate de tine?hai sa fim seriosi ca nu e chiar asa neagra situatia :tonqe:

eu am pus intr-un tv o gramada de bu-uri 2525, 2527 si ori au mers pana la 5 min ori au decedt pe loc, dupa care am pus un amarat de bu 508 scos de pe o placa si merge tv-ul de mai bine de 1 an :rolleyes:

• 1 month later...

la cantitate de 10 buc 3,5ron cant mari 3ron.Toate le am la acelasi pret si toate noi,masurate si probate.sunt garantate sigur suta la suta.