Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beko E4 - problema imagine

catalin004

Recommended Posts

Salutare...am acest tv la reparat cu imaginea cam galbuie, iar la o lumina puternica imi face o rosata pe marginea albului....B+ 110V, pe bara de 200 este ok, filamentul mi se pae bun....rog ajutor....am gasit tv cu focus la maxim....nu il mai pot modifica intrucat are si un pic de ceata...posibil tub uzat?

• Replies 34
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• catalin004

16

• Radiotelegrafist

6

• BUGHIU

4

• dan cod

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca scad UG2 face mai rau....incepe si imi sterge imaginea...albul la acest tv este aproape de crem (un galben pai as putea zice)....

da....chiar f cald, lucreaza....9 ohmi cu tv oprit....imaginea este toata asa, nu doar in anumite parti....

sa fie din dump?

140,143,138 ...din cate stiu in meniul service se poate modifica atacul acestor finali din procesor?

Edited by catalin004

defectul sa manifestat dintrodata sau a luat amploare putin cate putin ma refer la disparitia culorilor?

Am netul care merge foarte greu fiind la tara...nu stiu daca in timp s-a intamplat asta, nu este tv-ul meu....deci scrisul la un film este spre galben, nu alb imaculat....o sa incerc cu alt tub

sper ca ai facut o cura de electrolitici in special pe tensiunile de 8 si 5v inainte de a lua aceasta masura radicala.

Sincer nu, insa o sa pun acum esr metrul pe ei....cu toate ca nu cred ca este de la ei....totusi rog si un dump, am inteles ca doar pe anumite posturi facea asta

~100mohmi, ...nu am reusit sa-i desfac fisa din soclu, am dat doar modulul tk jos....si este reglabila....imi lucreaza reglajele pe ug1 si ug2....