codrut Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 am un tv philips sasiu ''AA5'' care a intrat in service cu etajul final de linii defect.am gasit tranzistoru driver defect.dupa ce l-am inlocuit tv-ul functioneaza normal,numai ca atunci cind il trec in starea de stand by,in loc sa se opreasca imi apare imaginea desincronizata si iese fum dintr-o rezistenta de~2,3 ohmi care alimenteaza trfu de linii. a mai intilnit cineva defectul acest? imi puteti da o idee? multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 cine stie ce ai pus aiurea pe acolo , verifica cu schema in fata ce se intampla cand face standby si ce motiv are sa iasa fum din rezistenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
codrut Posted January 24, 2007 Author Share Posted January 24, 2007 nu cred ca am pus ceva aiurea pentru ca avea momente cind facea standby-ul corect.la comutarea in standby o data putea sa mearga,de 4 ori nu si tot asa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.