Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVD Player nu mai citeste nici un fel de disc


Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Incearca sa cureti lentila. Daca nici asa nu merge incearca sa maresti putin ( cred ca ) tensiunea pe dioda laser.Exista un semireglabil acolo pe lateral sau sub ea. Si daca nici asa nu merge se schimba montura cu dioda cu tot. Ultima varianta nu am incercato din motive de superficialitate dar primele doua au dat intotdeauna rezultate.Treaba este ca diodele laser se duc mai repede decit cele normale si de aici tot felul de probleme. :shock:

Link to comment

Eu zic sa nu te grabesti cu parastasul. Mai cauta, mai intreaba in stinga si in dreapta si poate ai sa gasesti rezolvarea. Eu am citit multe lucruri interesante aici pe forum si cred ca sint multi baieti priceputi. Incearca sa gasesti undeva prin internet ceva scheme sau macar datasheeturi la inegratele din combina. Verifica tensiuni de alimentare, tranzistori si tot ce banuiesti ca s-ar putea defecta. Decizia de care spui tu trebuie luata ultima data. O sa mai intreb si eu si daca o fi ceva iti scriu. :shock:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines