Guest Silviu Andrei Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Salut tuturor. Am o combina SAMSUNG MAX-ZS 750 si am o problema cu ea. cand o bag in priza nu mai primeste curent electric. daca ii mai dau cateo palma se aprinde si se stinge la loc. Inainte de a nu mai primi curent electric bubuia foarte tare si se inchidea. Ce credeti ca ar putea avea? Ar putea fi reparata? Cat de mult credeti ca m-ar costa reparatiile? Va multumesc. Link to comment
leo 17 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 la cum pui problema apeleaza la cineva capabil sa o repare ...sigur are ceva contacte imperfecte ,sau lipitura rece pe alimentare ..pune o poza cu ea desfacuta ..ai deschis o macar sa te uiti macar ..pretul pt reparatie ..cine poate spune pana nu vede ce are Link to comment
Adamath_2006 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Salut tuturor. Am o combina SAMSUNG MAX-ZS 750 si am o problema cu ea. cand o bag in priza nu mai primeste curent electric. daca ii mai dau cateo palma se aprinde si se stinge la loc. Inainte de a nu mai primi curent electric bubuia foarte tare si se inchidea. Ce credeti ca ar putea avea? Ar putea fi reparata? Cat de mult credeti ca m-ar costa reparatiile? Va multumesc. Dupa cum expui problema. Nu o mai conecta la curent/aprinde fa o vizita la un electronist pentru o constatare. Daca pretul e convenabil repara-o. Daca o sa o mai "pocnesti" sau o deschizi risti sa faci mai mult rau decat bine. P.S. : Ai aici Service Manual pentru ea http://elektrotanya.com/samsung_max-ws730_ws750_zs730_zs750_sm.pdf/download.html O sa ii fie util electronistului care ti-o va repara daca il printezi si il duci odata cu ea. Edited March 14, 2015 by Adamath_2006 Link to comment
Recommended Posts