nic0las Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Buna! Dragi colegi am o problema fara nici un precedent ....nu am patit asa ceva. Este vorba de acest televizor care merge doar pe scart nu merge nici un program pe cablu. Am acest tv cu aceeasi pcb doua bucati din care am incercat sa schimb toti tranzistori de langa selector,diodele , chiar si selectorul fara nici un rezultat. Am schimbat pana si procesorul + memoria televizorului si degeaba....cauta canale dar nu gaseste nici unul. Daca cineva dintre voi a mai patit asa ceva va rog sa imi spuneti si mie ce ar mai trebui sa fac la el. Este vorba despre modelul 2026T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Aveti tensiunile corecte pe selector ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel sm Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Ai pus acelasi tip de selector?verifica iesirea din selector aplicand un semnal si vezi daca simte ceva.Eventual vezi tensiuni pe selector. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nic0las Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Verific imediat tensiunile si voi incerca sa-i dau semnal apoi voi reveni cu un raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts