Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sagem myw-8


Recommended Posts

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 5 months later...
  • 2 months later...

nu fi ashea sigur ca nu se face ;) se poate face numa ca nu oricine poate......se da flashul jos se pune pe alt telefon se citeshte il pui napoi pe w8 si cam atat mai nashpa e ca ii plin cu silcon flashu......acuma mi-am comandat ceva solutzie pt dizolvarea siliconului si o sa incerc sa ma joc cu el;)

Link to comment

Daca nu este dat un nume degeaba putem spune "se face".Intr-adevar, este mult mai probabil ca un lucru sa existe sau sa fie posibil decat sa nu existe sau sa nu se poata.Orice telefon care se poate coda, teoretic se poate si decoda. Dar daca asta implica de exemplu inlocuirea unui circuit, atunci unde mai este garantia unei bune functionari? O operatie in regim de amator nu se compara cu una facuta de linia de asamblare.Ce ai vrut sa spui, Cometa, cu "..se da flashul jos se pune pe alt telefon se citeshte il pui napoi pe w8". Adica, "se citeste" cum? Cred ca doar presupui... De ce sa dai flashul jos?Solutia pentru dizolvat rasina este foarte puternica, ai posibilitatea sa distrugi cablajul. Cred ca ai spus bine "o sa incerc sa ma joc cu el".Sagem MyW-8 si alte telefoane 3G, care nu au fost vandute pe piata romaneasca nici nu vad de ce s-ar decoda in Romania, deoarece majoritatea sunt aduse in tara dupa ce au fost furate prin alte parti. Numarul lor este relativ mic. Nu este rentabila investitia intr-un box, chiar daca ar exista.MyW8 se poate decoda de exemplu cu un box care se numeste IQbox si care trebuie sa aiba un modul aditional, cum ar fi de exemplu HWK pentru UFS. Nu stiu cat costa boxul asta dar cu siguranta se va amortiza in destul de mult timp.Desi lucrez in service, nu mi se pare un lucru normal decodarea, si sunt convins ca in viitor decodarile vor fi din ce in ce mai scumpe, facandu-se cu log-uri, si aceasta operatie va fi descurajata. Exemplul celor de la Nokia va fi copiat de ceilalti.

Link to comment

nu fi ashea sigur ca nu se face ;) se poate face numa ca nu oricine poate......se da flashul jos se pune pe alt telefon se citeshte il pui napoi pe w8 si cam atat mai nashpa e ca ii plin cu silcon flashu......acuma mi-am comandat ceva solutzie pt dizolvarea siliconului si o sa incerc sa ma joc cu el;)

Ceea ce spui tu se face cu my210x ... nu cu w8........pentru asta inca nu este solutie, numai cu allgsmunlock, si asta peste putin timp.
Link to comment

imi cer scuze ca ma bag aiurea...dar am si eu o nenorocire de sagem myx5-2 care se blocheaza cand i se pune pata(cand fac poze.cand il iau repede la butonat ...etc..) se poate resofta?si daca,cineva ma poate indruma undeva?(preferabil in buc :d ) va multumesc...daca deranjeaza pe cineva postul meu il voi sterge...

Link to comment

fratzilor fara suparare da se poate decoda w8.......in privintza dezlipirii de pe placa a procesorelor siliconate am mai facu-o fara sa stric placa am statie de lipit cu IR ........daca o sa cautatzi pe forumul mare de telefoane o sa gasitzi discutzii si sunt oameni care au facut si au reushit sa decodeze inca nu am facuto eu personal dar cand am sa decodez o sa pun un video tutorial cu toata operatiunea pana acuma cel mai gru mia fost sa decodez nk n80 ca era cam mult silicon unde ii tp-ul da m-am chinuit si am reushit .....sper sa pot si cu w8-ul ;)

Link to comment
  • 2 weeks later...

fratzilor fara suparare da se poate decoda w8.......in privintza dezlipirii de pe placa a procesorelor siliconate am mai facu-o fara sa stric placa am statie de lipit cu IR ........ .....sper sa pot si cu w8-ul ;)

Si cam la cat evaluezi tu munca aceasta de decodare prin aceasta metoda? Nu de alta dar daca faci pe 10lei acolo poate dcodez si eu la tine cateva bucati... :partyman:
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines