kata_tel Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 am o alarma auto cred nu e doar inchidere are un pic16f73, uln2003, un eprom 93lv468. un releu. avea un scurt era sarita o bucata de cablaj. am masurat piesele sunt bune. uln2003 am pus un soclu si un uln2803. nu functioneaza nu se aprinde nici ledul. am scos uln din soclu si masor intrarile nu am tensiune pe niciuna. sa fie problema din pic? tensiuni pe pic am alimentare 5v pe uln am 12v pe memorie am 5v. ms Link to comment
leo 17 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 o poza daca se poate cu zona de cablaj cu probleme ? Link to comment
kata_tel Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 alimenteaza uln e plusul. vine de la katodul la o dioda 1n4007.pinul 1 si 18 la uln nu e pus. unde vine strampul rosu a fost scurtul. ms atasez o poza facuta pe pervaz fara blitz, ms Link to comment
leo 17 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 cablajul e dublu cablat ..deci ai trecere dintr o parte in alta ?..si unde ai lipit curata cu un pic de alcool tehnic si uitate atent sa nu ai lipituri reci Link to comment
kata_tel Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 am refacut lipituri degeaba cum verific picul ? eu am modulul in casa alimentez la o sursa de 12v si apas pe telecomanda sa aud releul. Link to comment
INTERFUN Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 urmareste semnalul de la receptorul radio la pic. Se poate vedea si cu multimetrul obisnuit daca primeste ceva cand apesi pe telecomanda. Link to comment
Recommended Posts