Dj_Dog Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 salutam luat mai de mult o schema de pe fpt-ul acestui forum si din pacate am pierdut-oera o schema de neon music beat, o mai are careva?schema era destul de simpla se folosea un transformator de 7,5V daca imi aduc bine aminte si avea AO...daca o mai are cineva va rog sa mi-o dea si miemultumesc!!! Link to comment
adi_0106 Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 asta ?daca faci montajul - zi-mi si mie cum functioneaza .... am si eu niste idei cu asa ceva Link to comment
zal Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Banuiesc ca e vorba in schema de un neon mic ca putere, oricum sa tii cont ca daca trafo e de (sa zicem) 10v/220vca, chiar daca sursa montajului e de 12vcc, nu vei avea 220vca in secundar. Cred ca ar trebui folosit un tranz. Darlington, un BD647 de exemplu ptr o deschidere mai buna, iar sursa de alimentare e bine sa o faci reglabila ca sa poti obtine pe becul de neon o tensiune suficienta altfel vei avea numai niste pîlpîiri.Parerea mea...Bafta! Link to comment
Dj_Dog Posted January 23, 2007 Author Share Posted January 23, 2007 cred ca o sa il incerc pana la urma sa vdm daca merge Link to comment
Recommended Posts