dzyk2000 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Buna seara, am cumparat de pe net o minifreza biax second hand, dar la transmisia flexibila cred ca lipseste ceva deoarece nu gasesc nici un sistem de prindere decat piulita, are cineva idee de piesa care lipseste pentru ca nu se invarte capul transmisiei flexibile. Link to comment
dzyk2000 Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Minifreza este prevazuta cu transmisia flexibila dar dupa cum spuneam este SH si nu am primit decat transmisia biax si minifreza fara nici un accesoriu, ca marca este ferm fct-160f. Nu gasesc nici poze pe net sa ma lamuresc ce trebuie sa aibe cablul in capatul de prindere pe minifreza. Doar cineva care detine ceva asemanator ma poate lamuri. Link to comment
dzyk2000 Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Asta e? Da exact aceasta minifreza. Link to comment
Ion_Bumbu Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 La Einhell-ul meu capatul flexibilului e un patrat. Tragi de el si`l prinzi in penseta dupa aia il impingi la loc si stringi piulita de fixare a felxului pe corpul motorului. Grig Link to comment
dzyk2000 Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 La Einhell-ul meu capatul flexibilului e un patrat. Tragi de el si`l prinzi in penseta dupa aia il impingi la loc si stringi piulita de fixare a felxului pe corpul motorului. Grig Da, acum am inteles pentru ca am gasit poze pe net se pare ca este stricat capatul de prindere in minifreza, multumesc pentru ajutor. Link to comment
Liviu M Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 http://www.ferm.com/en_/catalogsearch/result/?q=fct+160 Link to comment
Recommended Posts