Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Minifreza biax

dzyk2000

Recommended Posts

Buna seara, am cumparat de pe net o minifreza biax second hand, dar la transmisia flexibila cred ca lipseste ceva deoarece nu gasesc nici un sistem de prindere decat piulita, are cineva idee de piesa care lipseste pentru ca nu se invarte capul transmisiei flexibile.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dzyk2000

4

• Liviu M

2

• manolo

1

• Ion_Bumbu

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Minifreza este prevazuta cu transmisia flexibila dar dupa cum spuneam este SH si nu am primit decat transmisia biax si minifreza fara nici un accesoriu, ca marca este  ferm fct-160f. Nu gasesc nici poze pe net sa ma lamuresc ce trebuie sa aibe cablul in capatul de prindere pe minifreza. Doar cineva care detine ceva asemanator ma poate lamuri.

La Einhell-ul meu capatul flexibilului e un patrat.

Tragi de el si`l prinzi in penseta dupa aia il impingi la loc si stringi piulita de fixare a felxului

pe corpul motorului.

Grig

La Einhell-ul meu capatul flexibilului e un patrat.

Tragi de el si`l prinzi in penseta dupa aia il impingi la loc si stringi piulita de fixare a felxului

pe corpul motorului.

Grig

Da, acum am inteles pentru ca am gasit poze pe net se pare ca este stricat capatul de prindere in minifreza, multumesc pentru ajutor.