INTERFUN Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Buna seara! Am rastru negru in treimea de jos a ecranului iar in rest peste imagine sunt dungi orizontale albe si in treimea de sus o dunga mai luminoasa. Am verificat B+, refacut lipituri, schimbat filtraje pe B+, pe bara de 26V, pe sursele de 8V si 5V, condul de intoarcere, condul de cuplaj cu bobina, verificat ceilalti cond din BV, refacut lipituri jungla nu mai stiu ce sa-i fac. Daca ati intilnit problema rog si eu o mana de ajutor. Link to comment
tepeleacatalin Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 probabil integratul de baleiaj vertical cu probleme...ati masurat conzii aferenti acestui integrat cu esr ?.....daca la capacimetru dau bine...la esr pot da rau...deci daca nu aveti posibilitatea de esr....schimbati-ii spor si bafta Link to comment
dan cod Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Trebuie schimbați nu verificați in cazul asta. Link to comment
INTERFUN Posted March 6, 2015 Author Share Posted March 6, 2015 Multumesc, maine ii schimb pe toti si revin cu rezultatul. Link to comment
INTERFUN Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Am schimbat toti condensatorii din BV, am schimbat si integratul si tot asa face. Poate fi jungla de vina? Link to comment
dan-a2 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 (edited) Verificati ( schimbati ) tranzistorii smd q 604 si q 606 din BV !! Edited March 7, 2015 by dan-a2 Link to comment
INTERFUN Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 multumesc tuturor, clientul arenuntat la reparatie, isi ia altul nou. Link to comment
Recommended Posts