Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

service gsm> inceput de drum..


Recommended Posts

M-am hotarat sa ma apuc de service gsm, si trebuie sa-mi iau aparatura. O parte am gasit, acum ii rog pe cei cu experienta sa-mi zica si mie de unde pot lua interfete pt. decodat, deblocari tel., softuri etc.. Am gasit aici: http://www.okazii.ro/catalog/2547890/te ... foane.html o interefata dar nu as vrea sa dau 100 euro + 20ron cd cu soft, as vrea sa incep cu o interfata mai ieftina cu mai putine cabluri (o sa mai iau pe parcurs), are cineva sau stiti de la cine sa iau??

Link to comment
  • Replies 27
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu am experienta multa, sunt la inceput, am reparat cateva telefoane (la partea hard-ware) sunt constient de faptul ca pot ramane fara profit dar nu ma sperie asta, pana acum nu am stricat nici un tel., sunt f. atent si oricum trebuie sa invat intr-un fel, nu? La partea de soft nu m-am prea bagat ca nu am aparatura necesara, as vrea sa incerc dar nu stiu ce aparatura sa-mi iau, ce programe sa folosesc, de accea ii rog pe cei experimentati sa ma ajute... :partyman:

Link to comment

Costel, multumesc pt. atentia acordata, o sa incerc si acolo, oricum mi-ar place sa se discute si pe acest forum despre gsm la modul profesional si sunt sigur ca o sa se discute, imi place mai mult acesta fata de celelalte, este mult mai bine organizat, si lumea nu "abereaza" cand explica, cel mai important lucru e ca aproape toti de pe acest forum se RESPECTA intre ei (lucru foarte putin intalnit la celelalte).

Link to comment

Despre meritul lui Vasile, care a reusit impreuna cu VOI, staff, sa mentina un forum deschis si respectuos. Fara a face comparatie cu orice alt forum. Nu mai stiu de cate ori am primit personal ajutor free de la Tavi sau altii, care, culmea, se ocupa cu service radio-tv, si au avut bunavointa de a ma ajuta. Gratis, deci contra intereselor lor directe. E adevarat ca erau aparatele mele personale, ca eu nu ma ocup cu depanare/service de profesie. Multumesc din nou!In schimb nu am avut raspunsuri clare macar, dincolo. Si nu vreau sa comentez mai departe. Poate nu am stiut eu ce sa intreb...Despre asta vorbeam, daca pe mine ma intrebai.Costel

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines