augustin Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Sanatate ! Pe ecran se observa 3 pete . sunt de genul acela ca si cand sticla ar fi aburita . o sa pun cateva poze . sper ca se poate observa . acele pete se observa si atunci cand tv-ul este oprit . Sa fie doar sticla? sau este defect display-ul? Aici tv este pe AV: Link to comment
dan cod Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Este clar ca nu e defect electronic.Ori ceva praf sau afumat pe acolo.Nu e LCD cumva?sigur plasma? Link to comment
augustin Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 Este plasma .. Nu scrie nici un model pe capac doar asta: SEG Saga 42'' Plasma Display Link to comment
Florinel TV Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 eu cred ca este LCD si sint murdare lampile Link to comment
Guest Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Praf si fum , cum a zis colegul @dan cod . Probabil a fost folosit in ceva local ( carciuma ) La plasma e simplu scoate displayul prin spate sterge displayul cat si sticla de protectie si sa rezolvat . La lcd-uri trebuie data jos matricea cu atentie. Link to comment
augustin Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Multumesc ! Intradevar a fost vorba de ''praf si fum '' . am curatat sticla si acum totul e OK.. Multumesc ! Link to comment
Recommended Posts