euvasile Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Un echivalent pentru osram 2232046 daca stie careva . Acest integrat este un contoller balast dimmer. Link to comment
validae Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Nu pare să aibă un echivalent direct din păcate.Dacă aveți mai multe astfel de balasturi poate fi rentabil să comandați direct de la chinez, poate vă face un preț bun la 20 bucăți.http://www.alibaba.com/product-detail/OSRAM-2232046-ST-Microelectronics-DIP_60140403806.html Link to comment
euvasile Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 (edited) Am un client care imi tot aduce la reparat destul de multe , acum am primit un model diferit si banuiam ca ar fi integratul de mai sus, ca defect se manifesta ciudat adica de vreo zece ori se aprinde iar apoi nu mai vrea , se aprinde numai cand doreste. Dupa mai multe analizari si dureri de cap am depistat cauza si anume un cond smd devalorizat . La modelul asta toate lampile aduse la reparat au avut acelasi defect. Edited March 1, 2015 by euvasile Link to comment
Recommended Posts