Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor identificare Smd (tranzistor sau dioda)

Guest ilovepink

Recommended Posts

Guest ilovepink

Am si eu nevoie sa identific aceasta piesa pt ca nu o gasesc pe niciunde. Sper sa nu ma injurati dar nu stiu ce este.post-243215-0-62781500-1424295208_thumb.jpg.

Se gaseste intr-un walkie talkie in partea de transmisie radio. Era in scurt, se incalzea rau si consuma bateria. Dupa ce a fost scoasa statia merge dar nu mai transmite la distanta decat la 2-3 metri. Sau daca poate cineva sa imi dea o alternativa la aceasta piesa.

Edited by ilovepink

Ce tensiune ai la pinul corespondent presupusului ,,input,, ? Poți pune o poză Macro (de aproape) cu placa, mai ales cu zona unde era montată acea componentă ?

Edited by validae
Guest ilovepink

Ce tensiune ai la pinul corespondent presupusului ,,input,, ? Poți pune o poză Macro (de aproape) cu placa, mai ales cu zona unde era montată acea componentă ?

input e direct pe +baterie adica ~5v 

atasez o poza cu placa.

post-243215-0-14693000-1424347453_thumb.jpg

Verifica la microchip: TC54VN1402MB

Ai presupus pe aproape cu regulatorul de tensiune :)

Nu e :( pin 3 e VCC nu GND ca in schema lui

Guest ilovepink

atunci ramane sa incercati cumva sa scoate-ti schema din jurul acestei componenet si sa incercam sa o ghicim.

sau sa desfac alta statie si sa masor.... off ma manaca de viu piesa asta