Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bucegii din Bucuresti


wingless

Recommended Posts

In momentul asta vad muntii bucegi de la geam...si nu am decat un mobil cu 1.3 megapixeli nici macar nu o sa incerc sa fac o poza..Sunt la etajul 11 pe iuliu maniu: am pe acelasi aliniament regia si crangasi.Deschid topicul pentru cei ce au scule si nu au bagat de seama fenomenul si vreau sa ii intreb pe cei cu spirit de observatie daca se intampla frecvent sa creasca vizibilitatea asa de mult.Ma intreb cat ar costa un telescop de amator si cat ar imbunatati imaginea, mi-ar place enorm sa privesc spre munti cand sunt stresat. Ar merge ideea cu un astfel de telescop?Cer scuze daca s-a mai discutat.Deci m-ar ajuta un telescop de amator cat costa si de unde pot cumpara?Multam pentru sfaturi si fiti cu bagare de seama:) Scuze pentru cei ce se asteptau sa gaseasca poze in acest thread..daca are cineva poze postati aici.

Link to comment
  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Frumoase poze si inedit moment !!! Imi pare mie, sau asa si este, in poza 2a se vede si ceva in virful muntelui?Azi in apropiere de Slatina se puteau vedea sporadic, in functie de soare, muntii de la vest spre est. Nu i-am identificat exact, mi-ar fi trebuit o busola, dar Paringul si Retezatul, Cozia si Fagarasii se vad aproape intotdeauna in zile ca aceasta. Din punct de vedere meteo stiu ca se intimpla cind presiunea aerului este scazuta, am auzit-o pe Jurca odata. Imi pare rau ca n-am avut si eu aparatul de fotografiat la mine.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines