iceq Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Buna ziua,cine ma poate ajuta cu un dump bun pentru acest sasiu cm-908f,are pe placa vct3832,si memorie24c32,tv-ul este un Hyundai cu sasiu Daewoo,eu i-am pus un dump dar dar nu am nici un reglaj pe service meniu pentru imagine,adica apare screen,geometry dar când intru pe ele nu am nimic acolo imi apare doar ceva cu g2 screen pe un fond labastru,si nici pe cautare nu gaseste nimic,multumesc. Link to comment
bigbrother Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Sper sa te ajute.O zi buna. DAEWOO chassis CM-908F.rar Link to comment
cristronic Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 La acest sasiu,trebuie telecomanda de service pentru reglaje imagine. Link to comment
iceq Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Am gasit un dump perfect functional fara reglaje in service meniu,postez aici dumpul poate mai trebuie cuiva,multumesc pentru raspunsuri colegilor. Dump hyundai CM-908F.rar Link to comment
Recommended Posts