Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrat SMD ,tip ?

Roland

Recommended Posts

Ma poate ajuta si pe mine cineva si sa-mi spuna ce integrat o fi cel de mai jos ?"Minunea" se afla intr-un cd-rw portabil , e plasat dupa un tranzistor stabilzator- DL2Z- si de la acesta,333E, care e in paralel cu anteriorul, tensiunea se duce la un microprocesor...Pe placa in dreptul lui scrie ca e integrat. | | .............. : 333E : :............: | | |Multumesc.

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Roland

5

• mircea626

2

• Tavi

1

• codrut

1

Top Posters In This Topic

la problema ta am gasit ic de care vorbeai nu dioda ȚȚȚȚȚ !!!!!!!!!!! MMIC MIXER---INTEGRATED LO AMPLIFIER 3--3.8 GHZ CRED CA MAI DEGRABA ESTE UN AMPLIFICATOR DE SEMNAL MIC ADICA PREAMPLIFICATOR,DACA MASORI OUT (IESIREA )AI UN SEMNAL STANDAR 50mw si 800mv ptr verificare cu un dif de valoare mica poti auzi semnalul sau aparatul de masura ----------------asta sa nu schimbi degeaba ic la SMT AI GRIJA CU LIPITU SI DEZLIPITU ,in rest mult succes .................. :smt006

Multumesc mult pt. efort.Problema e ca obiectul e deja ars(e si putin crapat) si alta problema e ca are doar 5 picioruse - 2 pe o parte si 3 pe cealalta.Pe el scrie doar 333E si se afla in zona stab. de 5V, nu vine nici un semnal pe la el....

Guest mister_rf

la problema ta am gasit ic de care vorbeai nu dioda ȚȚȚȚȚ !!!!!!!!!!! MMIC MIXER---INTEGRATED LO AMPLIFIER 3--3.8 GHZ CRED CA MAI DEGRABA ESTE UN AMPLIFICATOR DE SEMNAL MIC ADICA PREAMPLIFICATOR,DACA MASORI OUT (IESIREA )AI UN SEMNAL STANDAR 50mw si 800mv ptr verificare cu un dif de valoare mica poti auzi semnalul sau aparatul de masura ----------------asta sa nu schimbi degeaba ic la SMT AI GRIJA CU LIPITU SI DEZLIPITU ,in rest mult succes .................. :smt006

:smt003 Acum daca ai gasit un cod care se potriveste cu marcajul unui SMD asta nu insemna ca ai acolo un detector de radar sau alta smecherie care merge la cativa GHz... :smt003 Uita-te in schema respectiva si lasa-i sarmanului CD-ROM alimentarea de care are nevoie. :yawinkle:
Guest mister_rf

Uite un singur exemplu de circuit stabilizator, care foloseste aceeasi capsula (deci nu are 6 pini si foloseste doar 5 :smt001 ) iar marcarea se poate face diferit

si Q3XX unde xx este notata saptamana de lucru

si 620333YWW iar daca seria este 6203 si tensiunea 3.3 se poate nota doar 333.

Oricum tranzistorul extern cred ca este unul PNP si e comandat de circuit.

http://www.sipex.com/Files/DataSheets/SP6203_6205.pdf

• 2 weeks later...