Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema "rar" care se intampla des !


sxnel

Recommended Posts

Salutare tuturor ! Initial, intentia mea a fost sa trimit unui amic, un programel, care din pacate, avea mai multi megi , decat se putea incarca in e-mail :rolleyes: . Zic in sinea mea : "arhivez si impart in doua progamul respectiv ! :weedman: !" Zis si facut ! ... cel putin de zis am zis , sunt sigur ! La "facut" a aparut problema ! In timp ce winrar-ul, arhiva, am realizat ca impartirea nu a fost facuta corect si ca o sa-mi rezulte mai multe arhive cu dimensiuni mici, drept pt care, am apasat "Cancel". Dupa un minut , s-a oprit si arhivatorul din lucru numai ca desktop-ul (pt ca aici alesesem sa fie depozitate arhivele ) era plin de arhive ! ok , selectez si sterg ... numai ca dupa stergere imi apar din nou ... tot asa de multe ... ! Sterg iarasi , dau restart si apoi , cu inima indoita dau un "refresh" ... ce sa vezi...ca o "biblioteca" imensa , desktopul meu inflorea cu arhive !? Dezistalez winrar , sterg tot ce gasesc in registrii in leg cu el si dau restart ! Bineintzeles , ca arhivele continua sa apara , fara iconitza winrar e adevarat, dar la fel de multe si de ... infloritoare !!! :toimonster: "System Idle Process" din Task Manager , sta la 54 % restul de ~44 % fiind "ocupat" de explorer.exe" . Un sfat o parere ceva , de preferintza exclus reinstalare OS ! :prayer: Multumes pt rabdarea de a-mi citi postul , iar daca iti vine si vreo idee de ajutor multumesc cu respect inca odata !

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Se prea poate sa fi "mancat" eu o cifra , insa am urmarit atent marimea fisierului si daca el avea 14 994 226 bytes (~14,6 Mb ) eu am setat la jumatate , tot in "bytes" adica : 7 497 113 bytes, doar ca in timp ce winrar... arhiva, i-am dat "cancel" si acest lucru s-a intamplat dupa un timp...~ 1 minut din momentul apasarii pe "cancel" ...nu stiu s-a intamplat atunci si de ce a durat atat, oricum s-a dovedit a nu fi "ceva bun" cam 5000 de "arhivute" !:weedman: . Acum s-a rezolvat problema, multumesc oricum pt sfat !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines