Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Restaurare Hk Pm625


Recommended Posts

Va salut dragi colegi si va captez atentia cu o intrebare pentru un proiect de care urmeaza sa ma apuc in cam o saptamana si un pic.

Pacientul "englez" este un amplificator Harman Kardon Pm625 primit de ceva timp intr-o stare nu tocmai buna repus in functiune.

Dupa interventii si schimbarea componentelor uzate totul a revenit la normal ambele canale functionale fara diferente, bazait pe un canal sau sunete in surdina.

 

Ce imi propun sa fac, as vrea sa il reconditionez si cu ocazia asta sa pun ceva componente de calitate in el incercand pe cat posibil sa pastrez baza lui. Nu am sa schimb finalii, perechile 2SB686 si 2SD716 dar vreau sa aduc cateva modificari in rest.  

 

Daca aveti ceva recomandari, sunt deschis la sugestii. Momentan incerc sa strang cat de cat un stoc pentru a il imbunatatii. Deocamdata am achizitionat cei doi condensatori de filtraj de 6800uf/35v care initial erau Panasonic-Matsushita eu am luat Nichicon KG si toti electroliticii de pe partea de intrare semnal deasemenea Nichicon FG. Am mai completat si cu o punguta de mks wima dar momentan nu am chiar toate valorile de care am nevoie. Deocamdata nu am reusit sa gasesc si pentru restul dar mai am timp.

 

Modelul pe care il am este Modelul German.

Edited by Adamath_2006
Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

În afara adăugării unui releu la ieşire cu o temporizare simplă legată la protecţia cu mut pe alimentarea diferenţialelor nu ai ce modifica, schema e suficientă aşa cum se prezintă. Cond de filtraj erau uscaţi sau scurşi? Dacă tot vrei să-i înlocuieşti, pune unii mai mari, de 10000uF, atenţie la ce se găseşte pe piaţă, e plin de făcături.

Edited by zal
Link to comment

Ce-am cumparat deja, sunt cumparati din Germania. Nu cred sa am tocmai eu norocul de facaturi :)

In principiu ce era uscat am schimbat deja cu ce am avut pe acasa si cei de filtraj erau ok, dar am zis sa fac un recap la tot.

Puteam sa iau mai mari dar am zis sa inlocuiesc cu ce era similar in schema. Dat fiind faptul ca sunt doar doi condensatori o sa ma uit si dupa capacitati mai mari.

Multumesc pentru recomandari Zal.

Edited by Adamath_2006
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines