Guest djcyp Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Am tot calculat un filtru si nu stiu cum e mai bine sa fac?Am un dif YDD 250lpp(45-5000Hz) si un tweeter (5-20Khz)daca fac frecventa de taiere la 5Kz nu gasesc condesator. Cum ar fi bine sa fac si cu ce valori daca ma poate ajuta cineva. :rolleyes: :rolleyes: :prayer: :prayer: :prayer: Link to comment
radue Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Pai folosesti mai multi condensatori in grupari fie parelel, fie seria fie mixte pana obtii valoarea pe care o vrei ( nu trebuie sa fie exaat, poate sai aiba si abateri, dar sa nu fie exagerate ). Link to comment
Yoshiro Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Eu zic ca ar fi bine sa pui si dif de medii... unul de 10 cm :yawinkle: Link to comment
Guest djcyp Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 pai am facut cutiile si nu mai am loc pt.un dif de medi. Treaba e ca face parte dintr-un satelit deci e pt medi. Link to comment
Yoshiro Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 :rolleyes: E facuta in stil PA? Link to comment
Guest djcyp Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 daca pun mai multi condensatori in serie cum ii leg sa fie nepolarizati ? Link to comment
Recommended Posts