Guest madatzuhk Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Salutare, detin o statie Midland Alan 100 Plus receptionez foarte bine dar nu merge sa emit, am schimbat microfonul cu altul crezand ca este defect dar acelasi lucru. Ce m-ati sfatuii sa inlocuiesc in ea inafara de faptul sa o duc la un service. Multumesc! Link to comment
Rx-Tx Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Posteaza aici http://www.elforum.info/forum/65-cb-pmr-statii-radio/ Inainte sa inlocuiesti ceva, verifica daca statia comuta de pe rx pe tx si daca e bun tranzistorul final. Verifici doar cu statia conectata la antena sau la o rezistenta fictiva. Link to comment
Guest madatzuhk Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Am facut un schimb de microfon am crezut ca este defect al meu, dar la fel face si cu alt microfon identic, statia este probata pe doua antene. Eu zic ca problema ar fi din ea... Link to comment
dan cod Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Normal ca din ea e problema.Purtătoare exista!finalul se alimentează?ai cu ce măsură daca emite ceva si ce anume? Link to comment
Recommended Posts