Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SCHEMA PENTRU TV HYUNDAI


Recommended Posts

Buna ziua .

Acest TV HYUNDAI  e un Model ;HCV 504 M , si ar fi sasiul DY - 300 - 02 si are urmatoatele componente principale ;

 -  Sursa cu circuit hibrid STR-S 6707

 - Procesor DAE  YOUNG 9606 - 01

- Jungla STV 2118A 

  - Sunet TDA 2003

 - B - Vertical LA 7837 

 - Mod video cu tranzistori 

 - Tranzistor finalinii D 5027 

 - Trafo linii FSA 28023A 

Aceat TV are probleme  la B - orizontal si la mod video si imi este necesar schema  la acest TV pentru ca este un model mai veche si nu cunosc tensiunele de fuctionare, si imi mai este necesara schema pentru a verifica rezistentile care imi par suspecte, si va rog frumos pe dvs care detineti o schema la acest TV .

Va multumesc.

 

Link to comment
  • Replies 26
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Buna dimineata , 

Am dorit schema de la acest TV de mai sus mentionata  si am primito , dar nu e clara nu se vede corect notatile pe schema a componetelor si nu pot sa rezolv problema TV - ului, si va rog frumos o schema clara sa o pot downloand si s-o tiparesc pe hartie ca imi este necesara pe teren la client acasa.

Va multumesc

Link to comment

Buna ziua ,

Va multumesc foarte frumos domnule leoncris pentru schema este buna si mai clara,si se vede bine notatile pe ea, dar am un mare necaz la acest TV de sus mentionat si rog pe toti specialisti de pe acest forum cu mai multa experenta sa fiu ajutat la acest TV .  problema e ca tubul are probleme nu se vede corect imaginea se vede cu foarte mult umbre si dubluri privit din fata, asa ca tubul trebue schimbat.Tubul original are codul  A48KRD82X01 , si bobina deflexie de 14 ohmi si 2,6 ohmi dar nu am ,si am tub cu codul  A48EKB02X01 ( lithuania ) si  bobina e  de 12 ohmi si 2.5 ohmi ,dar este o diferenta între aceste tuburi si nu se ptrivesc la filamente, si va rog ce de facut  ? sa pot schimba tubul. Daca e nevoe de ceva modificari pe placa video sa se poata fuctiona tubul cu codul A48EKB02X01 , si doresc o mica schema cum sa modific ,(si scuze pentru ca nu am mai modificat asa ceva ) si nu doresc sa fac o greseala , in rest TV - ul fuctioneaza bine .

                       Va multumesc .

Link to comment

Nu stiu cum sa va trimit pozele pe forum ,placa TK de la tubul A48EKB02Z01 ( lithuania ) nu o am tubul este recuperat si foarte bun.

-este foarte sigur  ca tubul e obosit si nu trebue schimbat nimic pentru ca am verificat cu atentie ,si screenul la - m reglat  cum trebue, dar rezultat slab

                     Multumesc

Link to comment

Domnule dan - cod tocmai de aceea am intrebat nu se potrivesc la filamente,si am mentionat mai sus ,si am scris codurile de la ambele tuburi  , poze nu stiu ce doriti sa fotografiez ? va rog explicati !

 

filamentu ar trebui sa se potriveasca unu cu celalalt numai dacai unu este cu git subtire si celalalt cu git gros atunci nu se potrivesc 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines