mercenarx Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 salutare! am pe masa tv-ul din titlu care a avut defect trafo linii. in momentul asta tv functioneaza , dar am o problema cu imaginea , in sensul ca este instabila pe orizontala (rupe imaginea , stramband scrisul si continutul de imagine) am schimbat condensatorii electrolitici , tensiunile ok. am gasit in scurt DZ 208C (9v1) si facuta scrum R237 dupa schimbarea lor , defectul persista. schimbat si jungla TDA8362 , fara rezultat vreo idee? thx! Link to comment
dan cod Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 In zona semireglabilului de faza sau chiar el am intalnit asa ceva defect.Banuiesc ca RAAul este reglat ok nu-i prea mare. Link to comment
tepeleacatalin Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 verificati condensatorii si circuitul din zona sincroprocesorului....semireglabilul care regleaza faza orizontala.... spor si bafta Link to comment
mercenarx Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 schimbat conzi , verificar vr202, totul ok. nu prea imi sta in fire , dar cred ca abandonez.. probabil ca este o problema de compatibilitate cu trafo Link to comment
dan cod Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Parca daca bine imi aduc aminte un condi de 33pF facea figura asta.In zona semireglabilului Link to comment
mercenarx Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 am repus pe masa tv-ul asta ... stiut fiind faptul ca TDA 8395 (decodor secam) este un integrat problematic (de multe ori defectul semnalat ---lipsa culoare), am hotarat sa-l scot de pe placa. si ce sa vezi?.... imagine OK ! Link to comment
Recommended Posts