Guest martuneac gheorghe Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 BUNA . SUNT MARTUNEAC DIN G-HUMORULUI SI AS AVEA NEVOIE DE BINUL MASINEI DE SPALAT INDESIT WP100 CU PROCESOR HD6433642RB95P SI MEMORIE 93C86W6.NU MAI VREA SA STOARCA. VA MULTUMESC ANTICIPAT.ADRESA EMAIL:[email protected]. Link to comment
lulu07 Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 oare sa fie din dump?. scuze ca ma bag.....dar am si eu una care la unele programe cateodata nu vrea sa mai si stoarca. care-i problema??? Link to comment
FLORIN-B Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Salve,Pana la a invinui modulul, mai intai verificati daca pompa evacueaza bine apa, adica furtunul de evacuare sa aiba jet puternic.Cu alte cuvinte apa tre` sa fie eliminata complet si corect din masina inaintea centrifugarii!Posibil si programatorul se invarte de nebun in acest timp...Daca da atunci sa-mi spuneti, pt ca se schimba treaba!Spuneti-mi mai multedespre modelul exact al masinii.CheersFlorin :yawinkle: Link to comment
Recommended Posts