Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

AndreiS93

Nou venit
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

AndreiS93's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Week One Done
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Saut,am masurat in prima faza cu iesirile in aer si am 5v respectiv 4,7v dupa care conectat la GND alternativ SDA si SCL intrare si pe iesire am aprox 0,7V.Ledurile sunt si ele aprinse ambele .Nu pot sa inteleg de ce nu functioneaza .
 2. Placa este exact cea din poza insa jumperul mutat pe pozitia de 5v. Ambele leduri sunt aprinse. Am vazut ce ai scris " daca conectezi SDA1 la GND1 (deci LOW) ar trebuie sa vezi SDA2 schimbandu-se LOW fata de GND2 la fel si cu SCL1 -> SCL2." insa nu stiu cum sa fac asta . Mersi pentru ajutor, nu vreau sa ti pierzi timpul aiurea
 3. Nu incercam sa fiu rautacios,incerc doar sa inteleg din perspectiva de incepator ce vrei sa imi spui.Apropo,jumperul respectiv pe placuta mea selecteaza nivelul de 5v,nu 3V3. Daca-l mut pe 3V3 si alimentarea mea e la 5v cum va functiona ?
 4. Acum daca o alimentare o iau din deviceul NI8451 sau dintr-un USB ar putea fi o problema ?
 5. Nu cred ca puteam sa conectez SDA la SCL ,sunt destul de clare notatiile
 6. Am incercat sa-l alimentez pe ambele parti cu o sursa 240v intrare--->5v iesire si a doua alimentare fie din NI8451 sau dintr-un USB.Nu functioneaza.
 7. Salutare,are cineva idee cum se utilizeaza acest dispozitiv Mikroe 1878 ? Folosesc in prezent un device NI8451 cu care fac achizitia pe I2C a unor valori de presiune de la niste senzori pneumatici. Intre pcb-ul populat cu acesti senzori si acest device NI8451 as vrea sa integrez acest optoizolator,insa nu reusesc ,bus-ul de comunicatie nu functioneaza.PCB-ul pe care am senzorii are 2 rezistori de pull up de 10k ,la randul lui acest optoizolator are si el 2 rezistori de pull up de 1k.Am inteles ca rezistorii ar trebui sa aiba anumite valori in functie de input:SDA1,SCL1 sau SD2,SCL2.Am atasat in acest sens poza cu documentatia integratului de pe acest optoizolator. Are cineva idee cum as putea face ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines