Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cdinu332

Membru Activ
 • Posts

  472
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Ploiesti

Recent Profile Visitors

1,724 profile views

cdinu332's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Collaborator
 • One Month Later
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Foarte corect! In rest, dupa cum am spus, nu face minuni. Un PP cu lampi sunt bani cheltuiti aiurea.
 2. Sa nu-mi spui ca le-ai numarat... Stirea aia nu se vede si in alta parte? Rusia e mare... N-au zis si pe unde este actiunile teroriste?
 3. Amplificatorul in sine nu este o chestie unica pe care o impartim in N categorii definitorii pentru sunet. Cu lampa, fara lampa, cu traf si fara traf, mosfet si ne-mosfet, cu dude si ne-dude, etc.
 4. Bravo, boss!!!! Castigai si pariul dar n-au avut oamenii curaj, stiindu-te perfectionist.
 5. Traful nu face minuni. Spectrul armonic de lampă se poate obține și fără traf, și fără lampă. E doar o alegere să faci o amplificare cu lămpi sau cu tranzistoare.
 6. Și ale unora, și ale celorlalți, sunt cele mai bune. Este evident sau de înțeles că tehnica de luptă trimisă în Ucraina suferă de lipsa unor elemente considerate secrete. Nu e mare lucru ca un tanc să poată fi capturat întreg.
 7. Consumul, dacă ar fi să ne riscăm la o comparație de dragul de a o face, este comparabil. Și alea pe lămpi, și allea pe silicoane trag din greu de la rețea pentru aceeași putere.
 8. Întrebarea e relativă, răspunsul pe măsură. Depinde de puterea amplificatoarelor. Uneori, filamentele au nevoie de curenți mari. Depinde de lămpile folosite. Alte ori, avem curenți relativ mici dar tensiuni și de 500V . În genere, ambele variante consumă destul de mult față de alte configurații. SE este întotdeauna în clasă A.
 9. Scapi de trafurile de iesire. Chestia nasoală cu proiectul ăsta este consumul enorm de curent.
 10. În toate războaiele se pierde tehnică de luptă, indiferent cât de avansată ar fi. Nu este nimic ieșit din comun. Vor unii să demonstreze contrariul. Și rusii au pierdut destulă tehnică avansată. Avioane, tancuri, lansatoare, antiaeriene și foarte multe nave.
 11. 20nF la cuplaj e un fel de sârmă trasa acolo că să fie.
 12. Cam ambiguu. Treaba cu secretul din arhive este cea mai bună treabă .
 13. Succes! Tocmai ți-ai pus paie în cap.
 14. Respectul este reciproc. Aprob pozitiv! E un film mișto la televizor.
 15. Cum, nu stii cine este? E copilul lu' ma-sa... Stramosul papagalilor de la vest.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines