Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nvpplayboy

Membru
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Roman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nvpplayboy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • One Month Later
 • Dedicated
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Cam asa a iesit... https://vm.tiktok.com/ZMYfo7Lsd/ https://postimg.cc/XrrThFNx
 2. La un bec de 21 w, in ambele cazuri avem 9v la borne
 3. Se poate face protectie "antiprost"? Un releu de monitorizare nul !?
 4. E pe mod simplu, fara nici un releu, nu are cine sa comute. Chiar daca las o singura alimentare pe primar, se modifica la inversarea nul cu faza.
 5. Intampin alta problema : redresorul scoate valori diferite daca inversez nulul cu faza.Respectiv 12.9/17.5/ 21.3/ 24.7.... Apoi 18.3 /24.7 / 29.8 /33.6.....exista vreo explicatie?
 6. O idee ce valoare ar avea cele 2 rezistente? Par arse https://postimg.cc/hhCp6y9B https://postimg.cc/62V1fZKQ https://postimg.cc/NyJKBHb5 https://postimg.cc/tYQYqydt E o placa de la o banda de alergat.
 7. Au fost 2 modele facute, cu 2 si cu 4 diode. Becul rosu ramane aprins mereu daca bornele sunt puse bine. E posibil ca RL1 sa opreasca alimentarea la punerea bornelor invers. Pot pune un voltmetru electronic? Mai am nevoie de rezistente inseriate diferite functie de voltaj? D3 poate fi SR360? Sau 1N4007?
 8. Schema e putin ciudata dar buna. Releele 2 si 3 folosesc la verificare baterii de 12v sau 24 v. K este comutator cu came si actioneaza trasee diferite 220 si 12/24. Simultan. Becul rosu se aprinde la conectarea Corecta a bornelor. Se face o foarte buna izolare intre functia de robot sau redresor si cea de verificare baterii. 12 /24 lent/rapid. Releul 1 e pe 12 v. Ce valoare are D3?
 9. https://postimg.cc/bszz67WB E un robot vechi, incerc sa i dau de cap, are piese lipsa. Ce valoare ar fi avut D3? Becul rosu se aprinde la conectare corecta. RL1 ar fi avut deci vreo 3 trasee in grija.
 10. Am nevoie de ajutor la identificarea unor piese din schema urmatoare... Combinatia de dioda D3 releu R1 nu nteleg ce face...
 11. La schema data de rosu iulian, imi explica cineva cum se face trecerea de la 12 v lent la 12 v rapid?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines