Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

BlackMan

Membri
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BlackMan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Nu am intrat pe acest forum pentru recomandari de genu, sunt la zi cu legile, fac parte din viata mea de zi cu zi, multumesc! Astept recomandari avizate pentru cerintele mele, multumesc tuturor pentru intelegere.
 2. Exclus, nu sunt atat de pretentios :)), din cat m am piriceput eu ma oprisem la cele doua modele pe care le am si gasit pe olx la vanzare, recomandarile ma intereseaza sa fie complete, sa stiu ce sa caut direct nefiind atat de documentat si priceput..
 3. Salutare tuturor, ma intereseaza sa achizitionez un amplificator sh dar bun, recunosc, nu ma pricep foarte bine( spre deloc ), va fi folosit in apartament pentru urmatoarele 8-10luni, apoi ma mut la casa, deci sa fie mai cu oua, ca boxe momentan am philips pe 4ohm cu 70w si max 110w made in holland, nu se mai intelege pe eticheta modelul, sunt foarte vechi, ceva de pe la un magnetofon daca am inteles bine sau ceva asemanator, ideea e ca o perioada pe aceastea as vrea sa le folosesc pana mai strang ceva bani de boxe mai bune, si m-as orienta catre ceva pe 8 ohm, am inteles ca ar fi mai bune .. ca aplificator am primit ceva recomandari pt Denon DRA-700AE DAB (500lei) si Yamaha AX 550 (440lei). As fi interesat de un amplificator stereo, cu iesire de 80/100w per canal, bugetul ar fi de 500lei, se va asculta muzica de la pc/telefon/tv deocamdata, nu stiu daca ma va prinde microbul pentru a investii intr-o linie, ramane de vazut.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines