Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asi78

Membri
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

11 profile views

Asi78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Salutare! Am lipit un fir litat de cupru cam de 15cm și pot să zic că acum mașină are semnal circa 3metri. Totuși este prea puțin. Dacă mai are careva o idee ar fi minunat. Mulțumesc! https://postimg.cc/Pvj8RJmm
 2. Nu a avut de la bun început și așa a funcționat. Mai am mașinuțe care la fel nu au nici un fir. Nu a avut antena sau vreun fir ceva. Nimic și a mers. Nu a umblat nimeni la ea doar eu. Știu f. sigur că nu a avut.
 3. Ea funcționează până la 1metru apoi nimic, trebuie sa mă țin după ea ca să meargă. Tot cred că e o problema la mașină, de aceea m-am decis să creez postarea gândindu-mă că poate o persoană pasionată sau cunoscătoare are o idee.
 4. https://postimg.cc/gallery/4hBRRGM Am încărcat ceva poze cu mașina și telecomanda în acest link.
 5. De pe telefon nu am buton de upload. Poate trebuie încărcate de pe PC.
 6. Da, a mers o perioadă lungă de timp. Semnalul bătea undeva la 10-15 metri. A luat o pauză, nu s-a mai jucat cu ea cam 2 ani iar acum când i-a revenit interesul are problema asta.
 7. Am verificat, nu e întrerupt. Cum spuneam, dacă acționez altă mașinuța cu această telecomandă funcționează - duce mașina cam 6metri. Masina pare că ar avea o problemă. Nu mai prinde semnal după o distanță de 1 metru.
 8. Da sigur, am găsit o antenă identica de la o altă telecomandă din aceleași lot ca să zic așa.
 9. Da, am găsit o antenă de la o telecomandă din aceleași brand Dickie
 10. Bună ziua! Încerc de ceva vreme sa fac mașinuța copilului să meargă. Precizez că nu sunt în domeniu, dar am făcut cam tot ce ținea de un necunoscător în electronica,adica am schimbat bateria la telecomandă, am pus o altă antenă deoarece era ruptă, acumulatorii de la mașină sunt alții și sunt încărcați, dar tot nu vrea sa meargă la o distanță mai mare de 1 metru de telecomandă. Îmi dau seama ca problema ar fi de la mașină deoarece telecomanda dacă o folosesc pe o alta mașină cu aceeași frecvență de 27mhz o duce 5-6 metri. Aș fi recunoscător dacă m-ar pute ajuta o persoană cunoscătoare din zona Bucureștiului, contra cost desigur.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines