Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Arian66

Membri
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Terra

Arian66's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Bine ca mi-ai spus, ca eu incercam sa anulez de tot mufa aceia si am incercat cu niste fire diverse combinatii si nu vroia de nici un fel sa se auda in sateliti. Mufa veche este inutilizabila :)) (am fost curios cum arata inauntru si am facut-o bucati). Oricum canalele stanga, dreapta si masa sunt cum ai banuit mai sus (cele 3 in triunghi din fata) pt. ca am incercat cu castile pe urechi si din ele cu 3 fire pe partile mufei jack si merge cum trebuie. Mai sunt cei 6 pini din spate din care ar trebui sa fie doar cei doi pini din spate care au continuitate si nu are cum sa nu ii nimeresc (e bine ca nu cred ca mai trebuie sa apelez la multimetru si chiar daca trebuie mi-ai fost DE MARE AJUTOR pt. ca acum stiu exact cum trebuie sa procedez). Maine ma duc sa vad ce jack-uri gasesc pe str. maica domnului. Multumesc inca o data!!!
 2. La potentiometru orice varianta ar fi ma voi descurca (mai ales multumesc alexy pt. pozele de mai sus si link). In schimb la jackul audio sa vad cat de rau imi prin urechile sa reusesc sa unesc pinii cum trebuie :). O schema pe net nu am reusit sa gasesc. Multumesc tuturor!
 3. Da, asa pare, nu este legata la nimic. Pai si in acest caz, cum leg cei 3 pini din fata (L-R si G) de cei doi din spate cu rol de decuplare? Multumesc.
 4. Multumesc @barbulescuorland. La potentiometru, da, volum maxim este perfect. Deci toti pinii din mijloc cu cei din stanga. La mufa jack pare mai complicat decat credeam. Este vorba de un logitech x-530. Multumesc inca o data.
 5. Salutare, Am un sistem 5.1 mai vechi la care s-a stricat mufa jack (chiar daca scoteam mufa jack de la casti tot nu se auzea in boxe). In fine, am scos mufa de pe placa si as dori daca imi poate spune cineva cum trebuie sa fac strapurile pentru a anula mufa jack (mufa jack mama cu 9 pini nu am gasit). placa: https://ibb.co/643QYg7 https://ibb.co/KWWbCP4 mufa arata asa: https://ibb.co/GkBGwpf Si daca tot.... deocamdata merge (nu il folosesc), dar si potentiometrul este pe duca (cei 18 pini pe mijlocul placii). Daca are cineva idee cum as putea face strapuri si acolo pentru a il anula ar fi perfect. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines