Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bobo123

Membru activ
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Buzau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bobo123's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Collaborator
 • Dedicated
 • Conversation Starter
 • One Month Later
 • First Post

Recent Badges

 1. Tv ul de care am spus avea aproape 800 mii de minute de functionare, foarte mult adica. A fost adus din Germania cu acel defect de tenta albastra. Nu am demonstrat nimic, sa schimbe barete led si gata.
 2. Foarte probabil astea, ce am pus eu ieri: LB40017 v1_03 17DLB40VXR1 2A×8LED si 1B× 7 LED cod 103 in oferta dl Badina.
 3. Ieri am schimbat ledurile la un Telefunken de 40" cu display sursa si main Vestel. Display identic cu al dvs cu terminatia N11, nu N12. Exact asa se vedea, toate ledurile luminau albastru. Se vede lumina albastra prin gaurelele din tabla spate fara a desface tv ul. Este primul vestel cu acest defect, la lg si samsung am tot intalnit acest defect. 2 barete×8leduri si 1 bareta×7leduri. Pun poza reala aici, am taiat din ea ca depasea 1mb. Ps; pt Costica- baretele le am cumparat de la dl Paul.
 4. buna seara. un cod pt VDO CDR2005?...este produs de VDO (nu SIEMENS) pt OPEL. multumesc 24c16 orig cdr2005.bin
 5. A mers cu acest soft. Multumesc dl Iulian. Invatare de minte sa nu mai descar cu telefonul, nu merge redenumit.
 6. Am descarcat acum pe laptop si imi apare arhiva cu 4 fisiere asa cum trebuie. Initial am descarcat pe telefon cu android si a descarcat aiurea. Incerc si revin.
 7. Am incercat softul de pe rserv dar nu are terminatie bin si nu booteaza.este un singur program( nu stiu cum sa ii zic) fara terminatie, nu este o arhiva. I am schimbat denumirea in "CtvUpgrade.bin" si da eroare de upgrade la 1%. Concluzia este ca trebuie un fisier bin sau o arhiva cu mai multe fisiere,ce este pe acel site nu are cum sa functioneze.
 8. Am descarcat dupa model si TFT dar mi se pare cam ciudat, l as incerca in ultima instanta.este un "soft" fara terminatie "bin" de 400mb. Ma gandesc poate are cineva dupa serie display, ceva testat. Multumesc.
 9. Buna seara. Nei blocat pe smart si apoi trece in stand by. NEI 40NE5505 TFT219125 Jul 2019 main: CV358H-T42 display: in poza Multumesc anticipat. Ps: sunt fostul user "bobo" cu cont din 2007 si 3800 postari.
 10. Eu as alimenta extern filamentul timp de 3 minute cat sa fie cald iar apoi as porni tv ul cu filamentul inca alimentat.o sa apara rastru instantaneu pt ca filamentul este cald si pot sa vad pe ecran unde este defectul in acest interval fff scurt de timp pana intra in protectie. Colegul Luca se referea la CDL dar cum sa accesezi sm daca intra in protectie si nici nu e sigur ca din tub e buba.
 11. Multumesc Costica,esti acelasi om inimos si saritor, tot respectul pt cei ca tine. Chiar as vrea sa il recuperez dar nu stiu ce sanse mai am.
 12. FAN7530 se poate inlocui cu L6562D si L6561D dar trebuiesc inversati pinii 2 si 3. Azi am testat pe o sursa de samsung de 40" si merge ok.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines